Det gör dina grannar på fritiden – Örebro

Bor du i Örebro? Är du en av dem som gärna ägnar dig åt dans, matlagning och yoga? Det är nämligen dessa kategorier som går varma på kurser.se. Där har nästan 20 000 Örebrobor under det gångna året sökt efter kurser. Vi har sammanställt favoriterna i din stad.

Örebrobor dansar genom livet

Dans i olika former är klara kursfavoriter hos många av invånarna i Örebro och kurserna har länge toppat listorna. Här kvalar även kategorierna barndans och bugg in vilket gör Örebro till en riktig dansstad. I fjol räknades också streetdance med bland favoriterna, men har nu seglat ner till en tolfteplats.

Topp 10 mest sökta fritidskurser i Örebro

  1. Dans
  2. Barndans
  3. Matlagning
  4. Bugg
  5. Barn
  6. Yoga
  7. Jägarexamen
  8. Skrivarkurs
  9. Målarkurs
  10. Hundkurser

Årets bubblare: hundkurser travar upp på listan

Örebroborna har det senaste året börjat intressera sig för hundkurser av olika slag. Visste du att man kan gå kurser i att lära sin hund att hitta kantareller? Win-win-win! Hur underbart vore det inte att umgås med sin bästa vän, vistas i naturen och eskorteras rakt in i en svampplockares drömvärld?

Det gör dina grannar på fritiden

Har du någonsin undrat vad dina grannar sysslar med på fritiden? Det hjäper vi dig ta reda på genom en kartläggning av vilka fritidskurser din stad eller ditt län sökt mest på under året som gått. Vilka är de populäraste kurserna? Vilket fritidsintresse har grannarna tröttnat på? Vilka kurser trendar just nu? Vi granskar trender och förändringar i svenskarnas fritid, över hela Sverige. Kanske är det dina grannar vi spanar in nästa gång?


Annonser

Du kanske också är intresserad av: