Det gör dina grannar på fritiden – Nässjö

Är du Nässjöbo? Då kan vi nu avslöja vad dina grannar gör på fritiden! Eller okej, det kanske inte är just dina grannar. Men kurser.se har tittat på vilka fritidskurser som trendar hos Nässjöborna.

Dansa gör man i Nässjö

Som i många andra städer runt om i Sverige är danskurser populärast även i Nässjö. Det är inte bara dans för vuxna som är populärt – på en tredje plats kan vi se barndans. Något som Nässjöborna däremot verkar ha tröttnat på är Poledance som lämnat topplistan och placerat sig på plats 55. Kan det vara så att det nu är andra dansstilar som lockar mer? Förutom att dansa visar Nässjöborna sin kärlek för kreativa kurser som keramik, matlagning och målarkurser – vilket stämmer väl överens med det ökade intresset för kreativa kurser i hela Sverige.

Topp 10 mest sökta fritidskurser i Nässjö

  1. Dans
  2. Yoga
  3. Barndans
  4. Yoga och meditation
  5. Barn
  6. Keramik
  7. Matlagning
  8. Målarkurser
  9. Jägarexamen
  10. Massagekurs

Trendspaning: Ekonomi

Ekonomikurser börjar bli allt mer populära i Nässjö. Kategorin har det senaste året klättrat upp 10 placeringar men det räckte inte hela vägen upp till toppen. Kanske kan vi vänta oss se ekonomi på topplistan nästa år.

Det gör dina grannar på fritiden

Vad gör dina grannar på fritiden? kurser.se granskar trender och förändringar i svenskarnas fritidsintressen runt om i Sverige. Vilka kursområden är populärast i din stad och vilka har grannarna tröttna på? Nästa gång kanske det är just dina grannars fritidsintressen vi kikar på.


Annonser

Du kanske också är intresserad av: