10 jun 2019

Det gör dina grannar på fritiden – Nässjö

Är du Nässjöbo? Då kan vi nu avslöja vad dina grannar gör på fritiden! Eller okej, det kanske inte är just dina grannar. Men kurser.se har tittat på vilka fritidskurser som trendar hos Nässjöborna.

Dansa gör man i Nässjö

Som i många andra städer runt om i Sverige är danskurser populärast även i Nässjö. Det är inte bara dans för vuxna som är populärt – på en tredje plats kan vi se barndans. Något som Nässjöborna däremot verkar ha tröttnat på är Poledance som lämnat topplistan och placerat sig på plats 55. Kan det vara så att det nu är andra dansstilar som lockar mer? Förutom att dansa visar Nässjöborna sin kärlek för kreativa kurser som keramik, matlagning och målarkurser – vilket stämmer väl överens med det ökade intresset för kreativa kurser i hela Sverige.

Topp 10 mest sökta fritidskurser i Nässjö

  1. Dans
  2. Yoga
  3. Barndans
  4. Yoga och meditation
  5. Barn
  6. Keramik
  7. Matlagning
  8. Målarkurser
  9. Jägarexamen
  10. Massagekurs

Trendspaning: Ekonomi

Ekonomikurser börjar bli allt mer populära i Nässjö. Kategorin har det senaste året klättrat upp 10 placeringar men det räckte inte hela vägen upp till toppen. Kanske kan vi vänta oss se ekonomi på topplistan nästa år.

Det gör dina grannar på fritiden

Vad gör dina grannar på fritiden? kurser.se granskar trender och förändringar i svenskarnas fritidsintressen runt om i Sverige. Vilka kursområden är populärast i din stad och vilka har grannarna tröttna på? Nästa gång kanske det är just dina grannars fritidsintressen vi kikar på.

Senast uppdaterad: 10 jun 2019

Du kanske också är intresserad av:

Senast uppdaterad: 2019-05-16

Det gör dina grannar på fritiden – Avesta

Bor du i Avesta? Då har du förmodligen både kreativa och dansanta grannar! Vi har kollat vilka fritidskurser som var populärast bland Avestaborna under det gångna året. Toppar något av dina intressen listan?   Dans är populärt i hela Sverige, men i Avesta är det extra populärt med två placeringar på listan. Övriga danskurser, som kanske inte låter så spännande, har klättrat ända från plats 40 ...
Läs mer
Senast uppdaterad: 2019-06-07

Det gör dina grannar på fritiden – Örebro

Bor du i Örebro? Är du en av dem som gärna ägnar dig åt dans, matlagning och yoga? Det är nämligen dessa kategorier som går varma på kurser.se. Där har nästan 20 000 Örebrobor under det gångna året sökt efter kurser. Vi har sammanställt favoriterna i din stad. Dans i olika former är klara kursfavoriter hos många av invånarna i Örebro och kurserna har länge toppat listorna.
Läs mer
Senast uppdaterad: 2019-06-10

Det gör dina grannar på fritiden – Uddevalla

Bor du i Uddevalla? Är du nyfiken på vad dina grannar gör på fritiden? Då kan du sluta fundera! kurser.se har kartlagt svenskarnas fritidsintressen, kommun för kommun. Här är kurserna Uddevallaborna sökt mest på under 2018. Toppar något av dina intressen listan?  Är Uddevalla Sveriges mest dansanta kommun? Ja, så kan det nog vara! I alla fall om vi ser till vilka kurser Uddevallaborna kikat p ...
Läs mer
Vill du inspireras?
Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få kurstips med spännande innehåll direkt i brevlådan.