Det gör dina grannar på fritiden – Laholm

Vad har kurser i bugg, engelska och akvarell gemensamt? Laholmarnas kärlek! Bor du i Laholm? Då kan du nu äntligen få veta vad dina grannar sysslar med på fritiden. Eller, det kanske inte helt säkert är just dina grannar. Vi på kurser.se har granskat vilka fritidskurser som varit populärast i Laholm senaste året.

Laholmarna tar över dansgolven...

Laholm har länge haft en förkärlek till dans, och på senaste tiden verkar det vara Bugg som har fångat rampljuset. Dansstilen har klättrat från en tionde plats på topplistan till en stark trea på bara ett år. Även Salsa och Balett har ett kraftigt ökat intresse i kommunen. Betyder detta att Laholmarna är bäst på dansgolvet?

Topp 10 mest sökta fritidskurser i Laholm

  1. Dans
  2. Yoga
  3. Bugg
  4. Keramik
  5. Matlagning
  6. Övrig konst & målning
  7. Övrig sport
  8. Engelska
  9. Akvarell
  10. Motorsågskörkort

… men de har tröttnat på Linedance

Strax utanför topplistan finns en hel del spridda skurar. Piano, Självförsvar, och Smide trendar, och vem vet? Kanske tar de sig in på topp tio inom kort. En fritidskurs som Laholm däremot verkar ha fått nog av är Linedance. Under föregående år var Linedance på plats 7, nu hittar vi kategorin först på plats 46. Varför har Laholm ledsnat på Linedance?

Det gör dina grannar på fritiden

Vad gör dina grannar under sin fritid? Det tar vi på kurser.se reda på genom en kartläggning av vilka kurser din stad eller din kommun har sökt efter allra mest under det senaste året. Vi granskar trender och förändringar i svenskarnas fritid. Vem vet, kanske granskar vi just dina grannar nästa gång?


Annonser

Du kanske också är intresserad av: