Det gör dina grannar på fritiden – Norrköping

Hallå Norrköping! Vi har tagit fram en lista på de mest trendande kategorierna bland dina grannar! Över 7 000 Norrköpingsbor sökte fritidskurser på kurser.se under senaste året och här är resultatet!

Hela Norrköping dansar

Precis som runt om i landet så är dans en toppande kategori i Norrköping. Det som är intressant är att vi även hittar barndans på listan och att salsa och latino är nära att ta en plats på topplistan. Jägarexamen var populärast föregående år men har nu ramlat ner till en fjärdeplats, medan skrivarkurs har klättrat upp från en sjundeplats till en andraplats. Självförsvar var med på topp fem väldigt länge men platsar inte längre på listan, vilket är intressant att fortsätta hålla koll på inför nästa undersökning!

Topp 10 mest sökta fritidskurser på Norrköping

  1. Dans
  2. Skrivarkurs
  3. Barn
  4. Jägarexamen
  5. Målarkurser
  6. Keramik
  7. Textil
  8. Matlagning
  9. Barndans
  10. Foto

Bubblare: Datorkurser

Den elfte mest sökta kategori är dator. En kategori som ökat med 91 % under årets gång, men ändå inte riktigt når topplistan. På kurser.se hittar du över 100 olika kurser inom dator. Vare sig du är nybörjare, senior eller helt enkelt skräckslagen av den nya tekniken är det aldrig för sent att lära sig!

Det gör dina grannar på fritiden

Undrar du också vad dina grannar gör på fritiden? Du behöver inte fundera längre! kurser.se kartlägger vilka kategorier som sökts på mest i städer och län runt om i Sverige under det gångna året. Du får veta vilka kurser som trendar och vilka som ramlar nedåt. Nästa gång kanske det är dina grannars intressen vi granskar!


Annonser

Du kanske också är intresserad av: