Det gör dina grannar på fritiden – Gästrikland

Undrar du vad dina grannar gör på sin fritid? Genom kurser.se:s kartläggning kan vi nu avslöja vilka fritidskurser som invånarna i Gästrikland helst av allt vill gå. Det är alltifrån dans till smide som letar sig in på topplistan.

Precis som i övriga Sverige är intresset för dans, matlagning och jägarexamen stort även i Gästrikland. Intressantare då är kanske att sökningar på massagekurser är så pass stort. Nackspärr? Inte i Gästrikland. Har du hört grannen prata spanska på sistone? Det vore inte så konstigt. Spanskakurser är nämligen hett i Gästrikland. Något annat som är hett är intresset för smide. Det är många som vill ställa sig i smedjan och skapa sina egna smycken eller andra föremål i metall.

Det verkar även som att det är många i Gästrikland som när en författardröm. Skrivarkurser är nämligen väldigt populära. Även intresset för foto är stort och inte är väl det konstigt med tanke på hur vackert Gästrikland är.

Topp 10 mest sökta fritidskurser i Gästrikland

  1. Dans
  2. Jägarexamen
  3. Matlagning
  4. Massagekurs
  5. Målarkurser
  6. Språk
  7. Skrivarkurs
  8. Spanska
  9. Smide
  10. Foto

Det gör dina grannar på fritiden

Den här undersökningen är en del i kurser.se:s arbete med att kartlägga svenskarnas fritidsintressen. Vi tar fram statistik på de kurser som det söks mest efter i just ditt län eller stad. Vem vet, kanske är det dina grannar vi spanar in nästa gång?


Annonser

Du kanske också är intresserad av: