28 maj 2019

Det gör dina grannar på fritiden – Gästrikland

Undrar du vad dina grannar gör på sin fritid? Genom kurser.se:s kartläggning kan vi nu avslöja vilka fritidskurser som invånarna i Gästrikland helst av allt vill gå. Det är alltifrån dans till smide som letar sig in på topplistan.

Precis som i övriga Sverige är intresset för dans, matlagning och jägarexamen stort även i Gästrikland. Intressantare då är kanske att sökningar på massagekurser är så pass stort. Nackspärr? Inte i Gästrikland. Har du hört grannen prata spanska på sistone? Det vore inte så konstigt. Spanskakurser är nämligen hett i Gästrikland. Något annat som är hett är intresset för smide. Det är många som vill ställa sig i smedjan och skapa sina egna smycken eller andra föremål i metall.

Det verkar även som att det är många i Gästrikland som när en författardröm. Skrivarkurser är nämligen väldigt populära. Även intresset för foto är stort och inte är väl det konstigt med tanke på hur vackert Gästrikland är.

Topp 10 mest sökta fritidskurser i Gästrikland

  1. Dans
  2. Jägarexamen
  3. Matlagning
  4. Massagekurs
  5. Målarkurser
  6. Språk
  7. Skrivarkurs
  8. Spanska
  9. Smide
  10. Foto

Det gör dina grannar på fritiden

Den här undersökningen är en del i kurser.se:s arbete med att kartlägga svenskarnas fritidsintressen. Vi tar fram statistik på de kurser som det söks mest efter i just ditt län eller stad. Vem vet, kanske är det dina grannar vi spanar in nästa gång?

Senast uppdaterad: 28 maj 2019

Du kanske också är intresserad av:

Senast uppdaterad: 2019-05-16

Det gör dina grannar på fritiden – Alingsås

Bor du i Alingsås? Då kan vi nu avslöja vad dina grannar gör på fritiden! Nej okej, det kanske inte är helt säkert att det är just dina grannar. Men vi har kikat på vilka fritidskurser som var allra populärast hos Alingsåsborna under det gångna året. Nästintill alla kategorier av fritidskurser på Alingsås topplista har sett ett ökat intresse. Alla förutom en.
Läs mer
Senast uppdaterad: 2019-06-07

Det gör dina grannar på fritiden – Kungsbacka

Är du Kungsbackabo? Då kan vi nu berätta vad dina grannar sysslar med på fritiden. Eller, åtminstone vilka fritidskurser de ägnar sig åt. Över 6 000 av Kungsbackas invånare har sökt kurser på kurser.se under det gångna året. Nu kan vi avslöja vad de har sökt absolut mest på. I Kungsbacka är intresseområdena minst sagt spridda. Dans är kategorin med högst efterfrågan år efter år – men även Hundkurs ...
Läs mer
Senast uppdaterad: 2019-06-07

Det gör dina grannar på fritiden – Mariestad

Vad pysslar grannen egentligen med på fritiden? Det svarar kurser.se på i sin kartläggning av vilka fritidskurser som Mariestadsborna har sökt på allra mest under det senaste året. Dans ligger i topp, men det är Mariestadsbornas musikalitet som sticker ut mest i topplistan. Både Gitarr, Sånglektioner och Piano har letat sig in på topplistan över de mest eftersökta fritidskurserna under det senaste ...
Läs mer
Vill du inspireras?
Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få kurstips med spännande innehåll direkt i brevlådan.