Det gör dina grannar på fritiden – Kungsbacka

Är du Kungsbackabo? Då kan vi nu berätta vad dina grannar sysslar med på fritiden. Eller, åtminstone vilka fritidskurser de ägnar sig åt. Över 6 000 av Kungsbackas invånare har sökt kurser på kurser.se under det gångna året. Nu kan vi avslöja vad de har sökt absolut mest på.

Kungsbacka har tröttnat på att sjunga

I Kungsbacka är intresseområdena minst sagt spridda. Dans är kategorin med högst efterfrågan år efter år – men även Hundkurser, Keramik och Gitarr är populära i kommunen. Något Kungsbacka däremot verkar ha tröttnat på sånglektioner. Kategorin har tappat sin sjätteplats från föregående år och halkat ut ur listan helt.

Topp 10 mest sökta fritidskurser i Kungsbacka

  1. Dans
  2. Matlagning
  3. Jägarexamen
  4. Barn
  5. Barndans
  6. Hundkurser
  7. Barngymnastik
  8. Keramik
  9. Sport
  10. Gitarr

En aktiv kommun med en bubblande kreativitet

Hela listan präglas av aktivitet. Om Kungsbackaborna inte dansar vill de laga mat, jaga, sporta eller gå på hundkurs. Strax utanför topplistan hittar vi en annan trend: kreativitet. Skrivarkurs, Körsång, Foto och Målarkurser är alla och nosar på en topplacering. Det verkar helt enkelt som att Kungsbacka har en bubblande kreativitet!

Det gör dina grannar på fritiden

Vad pysslar dina grannar med på fritiden egentligen? Det tar kurser.se reda på genom att kartlägga vilka fritidskurser din stad eller ditt län sökt efter allra mest under det senaste året. Vi granskar trender och förändringar i svenskarnas fritid. Vem vet, kanske är det just dina grannar vi granskar härnäst?


Annonser

Du kanske också är intresserad av: