Det gör dina grannar på fritiden – Karlskoga

Karlskoga, kolla här! kurser.se har kikat på vilka kurser Karlskogaborna är mest intresserade av. Fler än 1000 Karlskogabor sökte efter fritidskurser på kurser.se under det gångna året och här är den sammanställda topplistan!

I Karlskoga ska det buggas

Det är dans som gäller på många håll i Sverige, och så även i Karlskoga. Bugg verkar vara lite av en favorit, med en ökning på 153 % jämfört med föregående år. Hundkurser som tidigare låg på andra plats har nu trillat ända ner till en sjundeplats på listan. Trots att kategorin har halkat nedåt på listan har antalet sökningar ökat med hela 200 %, vilket tyder på att fler och fler Karlskogabor vill stärka bandet med sin fyrbenta vän. Kategorin Motorsågskörkort har i år fått lämna plats åt Jägarexamen på topplistan.

Topp 10 mest sökta fritidskurser i Karlskoga

  1. Dans
  2. Skrivarkurs
  3. Gitarr
  4. Bakning och dessert
  5. Bugg
  6. Jägarexamen
  7. Hundkurser
  8. Målarkurser
  9. Engelska
  10. Akvarell

Trendspaning: Teater

Kategorin Teater och skådespel tog sig inte riktigt ända upp på topplistan, men är på mycket god väg. Vi kan tydligt se ett ökat intresse av kurser i teater, musikal, dans och skådespeleri hos Karlskogaborna, och är övertygade om att frågan alla Karlskogabor funderar över är "att vara eller icke vara".

Det gör dina grannar på fritiden

Vad sysslar svenska folket med på fritiden? kurser.se sammanställer den informationen åt dig och stillar din nyfikenhet. Vi kollar på ökande trender men även döende intressen. Hur ser det ut i din stad eller ditt län? Det kanske är just det vi tar reda på nästa gång!


Annonser

Du kanske också är intresserad av: