14 jun 2019

Det gör dina grannar på fritiden – Karlskoga

Karlskoga, kolla här! kurser.se har kikat på vilka kurser Karlskogaborna är mest intresserade av. Fler än 1000 Karlskogabor sökte efter fritidskurser på kurser.se under det gångna året och här är den sammanställda topplistan!

I Karlskoga ska det buggas

Det är dans som gäller på många håll i Sverige, och så även i Karlskoga. Bugg verkar vara lite av en favorit, med en ökning på 153 % jämfört med föregående år. Hundkurser som tidigare låg på andra plats har nu trillat ända ner till en sjundeplats på listan. Trots att kategorin har halkat nedåt på listan har antalet sökningar ökat med hela 200 %, vilket tyder på att fler och fler Karlskogabor vill stärka bandet med sin fyrbenta vän. Kategorin Motorsågskörkort har i år fått lämna plats åt Jägarexamen på topplistan.

Topp 10 mest sökta fritidskurser i Karlskoga

  1. Dans
  2. Skrivarkurs
  3. Gitarr
  4. Bakning och dessert
  5. Bugg
  6. Jägarexamen
  7. Hundkurser
  8. Målarkurser
  9. Engelska
  10. Akvarell

Trendspaning: Teater

Kategorin Teater och skådespel tog sig inte riktigt ända upp på topplistan, men är på mycket god väg. Vi kan tydligt se ett ökat intresse av kurser i teater, musikal, dans och skådespeleri hos Karlskogaborna, och är övertygade om att frågan alla Karlskogabor funderar över är "att vara eller icke vara".

Det gör dina grannar på fritiden

Vad sysslar svenska folket med på fritiden? kurser.se sammanställer den informationen åt dig och stillar din nyfikenhet. Vi kollar på ökande trender men även döende intressen. Hur ser det ut i din stad eller ditt län? Det kanske är just det vi tar reda på nästa gång!

Senast uppdaterad: 14 jun 2019

Du kanske också är intresserad av:

Senast uppdaterad: 2019-06-14

Det gör dina grannar på fritiden – Gotland

Alla gotlänningar, hur nyfikna är ni på era grannars fritidsintressen? kurser.se har kartlagt Gotlands intressen när det kommer till fritidskurser. Fler än 3 000 öbor sökte efter fritidskurser på kurser.se i fjol och vi har sammanställt en topplista med de mest sökta kurskategorierna. Dans är en ständigt populär kategori på många ställen runt om i Sverige, och Gotland är inget undantag.
Läs mer
Senast uppdaterad: 2019-06-12

Det gör dina grannar på fritiden – Malmö

Är du Malmöbo? Har du någonsin funderat på vad dina grannar gör på fritiden? Nu kan du sluta undra! Vi har nämligen svaret. Eller, det kanske inte är 100 procent säkert att det är just dina grannar, men drygt 90 000 Malmöbor har sökt efter fritidskurser på kurser.se under det gångna året. Vi har sammanställt stadens absoluta favoriter. Vad har dans, keramik, yoga och jägarexamen gemensamt?
Läs mer
Senast uppdaterad: 2020-12-03

Vilka språk anses svårast i Europa?

Att lära sig nya språk är och förblir populärt. Med det som grund ville vi undersöka vilka språk som anses som svårast att lära sig. Förutom svaret på det visar undersökningen också att de flesta vill lära sig ett nytt språk i ett land där språket talas.

Läs mer
Vill du inspireras?
Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få kurstips med spännande innehåll direkt i brevlådan.