Det gör dina grannar på fritiden – Malmö

Är du Malmöbo? Har du någonsin funderat på vad dina grannar gör på fritiden? Nu kan du sluta undra! Vi har nämligen svaret. Eller, det kanske inte är 100 procent säkert att det är just dina grannar, men drygt 90 000 Malmöbor har sökt efter fritidskurser på kurser.se under det gångna året. Vi har sammanställt stadens absoluta favoriter.

Även Malmöbarnen har en aktiv fritid

Vad har dans, keramik, yoga och jägarexamen gemensamt? Malmöbornas intresse! Intresseområdena är helt enkelt ganska spridda. Likt resten av Sverige verkar Malmöborna ha fått dansfeber, såväl barn som vuxna. Kanske är det Let’s Dance som ligger bakom det stora dansintresset? Det verkar också som att barnen i Malmö generellt har fullt upp på fritiden. I kurskategorin Barn finns kurser i allt från musik och sång till hantverk och studieteknik.

Topp 10 mest sökta fritidskurser i Malmö

  1. Dans
  2. Matlagning
  3. Keramik
  4. Barndans
  5. Barn
  6. Yoga
  7. Jägarexamen
  8. Skrivarkurs
  9. Sånglektion
  10. Målarkurser

Kreativitet trendar i Malmö

I Malmö verkar det vara en ny trend att jobba med sin kreativitet, och gärna med händerna. Drejning, piano och teckning är nämligen alla strax utanför topplistan, kanske de kan tävla om topp-placeringar nästa år? Hundkurser och Gitarr är gamla favoriter som inte kvalade in på listan i år,  Jägarexamen och Målarkurser har gjort entré i deras ställe. Ja, intressena kommer och går, men i Malmö verkar i alla fall intresset för dans bestå.

Det gör dina grannar på fritiden

Vad pysslar grannarna med på sin fritid egentligen? Det tar vi på kurser.se reda på genom en kartläggning av vilka fritidskurser din stad eller din kommun har sökt allra mest efter under det senaste året. Vi spanar efter trender och förändringar i svenskarnas fritid landet över. Vem vet, kanske granskar vi dina grannar nästa gång?


Annonser

Du kanske också är intresserad av: