Det gör dina grannar på fritiden – Lysekil

Vad gör grannarna dina egentligen på fritiden? Den frågan svarar kurser.se på i sin kartläggning av vilka fritidskurser som svenskarna helst av allt vill gå. I Lysekil är det dans som är den mest populära fritidsaktiviteten men det finns även ett starkt intresse för yoga, målarkurser och hantverkskurser.

Dansskor i ena handen och en motorsåg i den andra

Dans är en av svenskarnas mest populära fritidsaktiviteter och Lysekil är inget undantag. För de Lysekilsbor som är stolta ägare till två vänsterfötter finns det dock alternativ. Många söker sig till yoga för att hitta en tillflykt i vardagen. Andra lugnande kurser som är populära i Lysekil är keramik och akvarell. Det finns dock de som är ute efter lite mer fart och fläkt. Har du en granne som går loss med sin nya motorsåg i trädgården? Då kanske det är en av alla personer i Lysekil som tagit ett motorsågskörkort det senaste året. Eller har grannen precis skaffat ny båt? Då har hen säkert en av alla de Lysekilsbor som suttit med näsan djupt ner i böckerna och pluggat inför förarintygstentan.

Hur har då grannen råd med utsvävningar som en ny motorsåg eller en ny fritidsbåt? Jo, kanske är hen en av dem som gått en kurs i aktiekunskap på fritiden och lärt sig hur man gör snabba klipp på aktiemarknaden.

Topp 10 mest sökta fritidskurser i Lysekil

  1. Dans
  2. Bugg
  3. Yoga
  4. Förarintyg
  5. Keramik
  6. Motorsågskörkort
  7. Akvarell
  8. Foto
  9. Hantverk
  10. Aktiekunskap

Det gör dina grannar på fritiden

Hur ser svenskarnas fritidsintressen ut? Det svarar vi på kurser.se på genom vår kartläggning av vilka fritidskurser din stad eller kommun har sökt efter allra mest under det senaste året. Vem vet, kanske granskar vi just dina grannar nästa gång?


Annonser

Du kanske också är intresserad av: