Det gör dina grannar på fritiden – Helsingborg

Helsingborgare! Undrar ni också vad era grannar har för sig på fritiden? kurser.se har listat de 10 mest populära fritidskurserna i helsingborg under det gångna året. Av över 28 000 sökningar från Helsingborg så kommer här resultatet.

Helsingborg fokuserar på utveckling

Precis som vi sett i de flesta undersökningarna är dans en toppande kategori. Det som är intressant att se i just Helsingborg är att det sökts mycket på barnkurser som barndans och läger. Det fokuseras mycket på utveckling och kreativitet – inte bara för barnen. Topplistan visar att matlagning kommer på en andra plats och hur det blir ännu mer populärt att lära sig fotografera, utföra yoga och skriva. Vi kan också se att Jägarexamen är en het kategori som bara fortsätter öka.

Topp 10 mest sökta fritidskurser i Helsingborg

  1. Dans
  2. Matlagning
  3. Jägarexamen
  4. Barndans
  5. Foto
  6. Barn
  7. Yoga
  8. Skrivarkurs
  9. Målarkurser
  10. Hundkurser

Årets bubblare: Akvarell

Precis som under 2017 ligger Akvarellkurser och bubblar precis under topplistan. Sökningar på kategorin har ökat med drygt 20 % från föregående år men hamnar ändå på en elfte plats. Kanske kommer det öka ännu mer tills vi gör denna undersökning för nästa år? Det återstår att se. Men det är sannerligen intressant att se hur mer kreativa kategorier växer och växer i hela Sverige.

Det gör dina grannar på fritiden

Vi är alla intresserade av vad andra människor gör när de inte är på jobbet eller i affären och handlar. Vad kan då vara bättre än topplistor på hur fritidsintressena ser ut i just din stad eller ditt län? kurser.se:s mål med dessa kartläggningar är analysera trender och ge dig inspiration inför nästa gång du vill gå en kurs. Håll utkik efter nästa lista, ifall det blir din stads sökningar vi granskar!


Annonser

Du kanske också är intresserad av: