Målarkurs på distans

Teckna och Måla, Distans
Längd
28 kursbrev
Pris
189 SEK
Nästa kurstillfälle
När du vill! se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Längd
28 kursbrev
Pris
189 SEK
Nästa kurstillfälle
När du vill! se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Från 189 SEK / person

Kursbeskrivning

Målarkurs

Lär dig att måla hemma i lugn & ro!

Vår målningskurs består av 28 kursbrev och innehåller totalt mer än 500 sidor kurslitteratur. Varje kursbrev har övningsmoment för ca 3-4 veckors övning vid normala fritidsstudier. Kursbreven kommer bekvämt en gång per månad hem till din brevlåda.

Du bestämmer själv!

Du bestämmer nivån och målet är att just du skall utvecklas i ditt skapande efter din egen ambitionsnivå. Fastnar man på något område går det utmärkt att lägga detta åt sidan och fortsätta med nästa kursbrev.

Beställ vårt startpaket och du får en bra överblick över hur kursen är upplagd. Skulle du mot förmodan inte vilja fortsätta kursen skickar du bara tillbaka materialet inom 14 dagar och det har då givetvis inte kostat dig något.

Målgrupp

Ålder 15-100 år, inga förkunskaper behövs.

Kursen är skriven för både nybörjare och den som redan kan måla en del.

Kursinnehåll

Några exempel på vad kursen innehåller:

Porträtt: I målningskursen lär du dig måla porträtt. Med porträtt kommer du också att upptäcka hur skojigt det är att måla av dina vänner. Dessutom är det den delen i ditt kunnande som kommer att bli mest uppskattat av andra.

Landskap: Att måla landskap är det bland det mest rogivande som finns. I Sverige har vi otroligt fina miljöer som gör sig bra som motiv.

Oljemålning: Att måla i olja är inte alls så svårt och krångligt som många hävdar. Men som med allt annat måste man känna till materialet och olika tekniker, något som du kommer att få full koll på i vår målningskurs.

Utöver detta handlar målningskursen bl.a om akvarell, akryl, krita, kol och olja. Du lär dig skissa, måla kroki, perspektiv, arkitektur, djur och mycket annat.

Kostnader

Månadskostnaden för kursen är endast 189.-, inga andra avgifter tillkommer. Du får ett kursbrev levererat per månad.

Prova gratis i 14 dagar!

När du beställer en kurs så har du det första kursmaterialet till gratis påseende i 14 dagar. Där får du också en utförlig presentation av hela kursinnehållet.

Recensioner

Snittbetyg: 4,2

Baseras på 18 recensioner
Skriv en recension
4/5
Hedvig
27 apr 2022
Bra kurs!

Roligt att på äldre dagar ta upp mitt intresse igen

3/5
Glader
27 apr 2022

OK kurs

5/5
Jonas L
27 apr 2022
Nöjd

Kurs som passar mig bra, snabb kundservice om man har några frågor.