Akvarell - Workshop i Akvarell

Längd
1 dag
Pris
1 300 SEK
Längd
1 dag
Pris
1 300 SEK
Få mer information om kursen 👍

Kursbeskrivning

Testa akvarell under en dag och lär dig ett enkelt sätt att måla

Akvarell är det en älskad teknik av många. Du får möjlighet att pröva att måla på ett sätt som kommer att passa dig. Vi lär oss använda våt i våt teknik eller måla torrt, illustrativt. Allt är tillåtet att leka med. Du lär dig att känna igen din stil och känslan att skapa din individuella tavlans uttryck. Du behöver inga förkunskaper.

Välkommen!

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Video

Kostnader

Workshop på lördag den 6 april kl 10-16 

Pris 1300: - inklusive allt material

Kursledare

Alina Witwitzka

Genom sitt måleri och genom verksamheten på CREARE - Skapande Centrum, som hon startat år 2003, erbjuder Alina Witwitzka en plattform för både upplevandet av hennes livsbejakande konst, en möjlighet för dig att leka fram, upptäcka och växa i ditt eget skapande genom kursverksamheten. Alina Witwitzka är konstnär (hon tog Masterexamen på Konstfackskolan i Stockholm), kursledare, projektledare, grafisk formgivare mm. Alina Witwitzka har gjort ett medvetet val i sin yrkesmässiga verksamhet att sprida välmående och glädje genom skapande processen.

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Akvarell - Workshop i Akvarell och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
CREARE - Skapande Centrum
Plantagegatan 11
413 05 Göteborg

Välkomna till CREARE Skapande Centrum i Linnéstaden i centrala Göteborg!

Vi målar i små grupper om max 10 personer och träffas genom fysiskt deltagande på kursen eller via internet/ Zoom vid samma tillfälle. CREARE- Skapande Centrum är en mötesplats för dig som vill frigöra och utveckla din skapande kraft på dina...

Läs mer och visa alla kurser med CREARE - Skapande Centrum

Highlights