Visa kurser.se som: Mobil

Klassisk balett 8-12 år - Dansstudion

SV Värmland
Kursinformation
Arvika
24 timmar på 12 tillfällen
1 200 SEK

Kursbeskrivning

Välkomna till klassisk balett för barn 8-12 år!

I denna kurs, klassisk balett, lär vi oss grunderna i en mycket vacker dansstil. Detta gör vi genom att dansa, men även genom lek. Ingen tidigare erfarenhet krävs, vi möter baletten där vi är just nu.

Under lektionerna kommer vi att lära oss olika steg och rörelser och dess franska namn genom att dansa till klassisk musik. Vi kommer också stretcha för att känna in våra kroppar och förlänga våra muskler.

Balett är en utmanande, men oerhört elegant dansstil. När du dansar balett blir du stark, vig och musikalisk. Du utvecklar bra kroppshållning som ofta sitter kvar i kroppen hela livet.

Ledare: Isabel Gunn
Isabel är uppvuxen i Nya Zeeland och har dansat balett sedan 3 års ålder. Hon har uppträtt och tävlat inom klassisk och modern balett, både i grupp och som solist. Att uppträda var alltid Isabels favorit - hon älskar kostym, smink, uttryck och adrenalin som kommer när man ska uppträda för publik.

Isabel har även utforskat rysk folk dans, modern dans, yoga, och akroyoga. Hon är utbildad yoga lärare och gör lekfulla föreställningar med sin sambo som är också dansare.

Med stark balettgrund som har byggs på med lekfullhet och kroppsligt utforskande i vuxen ålder älskar hon att lekar med mötet mellan traditionell, elegant balett och mer moderna, flytande, utforskande rörelser. Hon brinner för att dela sin dansglädje och känslan av inre styrka som kommer när man utmanar kroppen och klara det!

Välkommen med din anmälan här på webben redan idag!

Övriga upplysningar
Om du dansar fler danser eller är en del av en familj där flera dansar på Dansstudion i Arvika måste du i kommentarsfältet vid anmälan uppge detta för att få flerdans- eller familjerabatt.

Första tillfället är prova-på. Efter detta måste du meddela Studieförbundet Vuxenskolan till saga.kihlstedt@sv.se om du inte vill fortsätta på kursen. Kan du inte närvara på första tillfället pga förhinder måste detta meddelas till Saga, så du inte förlorar din plats på kursen.

För frågor kontakta Saga Kihlstedt på Studieförbundet Vuxenskolan i Arvika till mail saga.kihlstedt@sv.se.
Veckodag: Fredag
Tid: 17:05-18:35
Ledare: Isabel Gunn
Lokal: Tingsgatan 24
Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Hur påverkar COVID-19 denna kurs?

Vi på kurser.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många kurser ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om en kurs påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Klassisk balett 8-12 år - Dansstudion.

SV Värmland

SV Värmland - Kurser för din fritid

Studieförbundet Vuxenskolan Värmland 

Studieförbundet Vuxenskolans bildningssyn bygger på människans förmåga att själv forma sitt liv tillsammans med andra människor och med hänsyn till miljön. SV är den mest pådrivande och engagerade lokala kraften för utveckling av föreningsliv, kultur och samhälle. SV är mångfaldens studieförbund...


Läs mer och visa alla kurser med SV Värmland

Kontaktuppgifter till SV Värmland

SV Värmland

Stapelgatan 2
652 16 Karlstad

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Klassisk balett 8-12 år - Dansstudion!

Arrangörsrecensioner
(5,0)
Baseras på 1 recensioner.
Läs recensioner
Intresseanmälan

För att få mer information om Klassisk balett 8-12 år - Dansstudion, fyll i följande uppgifter: