Visa kurser.se som: Mobil

Introduktionsutbildning handledare B-körkort 17/5 Grums digital

SV Värmland
Kursinformation
Distans
4 timmar på 1 tillfälle
2021-05-17 18:00
425 SEK

Kursbeskrivning

När det är dags att börja övningsköra privat kräver Transportstyrelsen att du och din handledare går en introduktionsutbildning.

Fjärrutbildning Introduktionsutbildning handledare B-körkort
Distansundervisningen kommer att bedrivas i de digitala plattformarna Teams eller Zoom Deltagarna använder dator eller Smartphone samt mikrofon/hörlurar. Helst en skärm per deltagare. De kan gå in i det digitala rummet ca 30 min före varje kurstillfälle för att kontrollera ljud och bild. Under denna tid finns också möjlighet till telefonsupport. Deltagare som inte får tekniken att fungera kan ej delta på introduktionsutbildningen och får kursavgiften återbetald. För eventuell utebliven undervisningstid under kortare tid på grund av tekniska störningar avbrott i uppkoppling e.d. kompenseras deltagarna direkt efter att ordinarie kurstillfälle har avslutats.

ID-kontroll
Identitetskontrollen sker genom att deltagarna får fotografera (enklast med mobilen) och mejla in sin ID-handling till kursledaren före kursstart Kursledaren kontrollerar ansikte samt ID-nummer. Det sker under tiden det digitala rummet är öppet innan kursen börjar.
Bra att veta om kursen
Kursen hjälper er att få till en effektiv övningskörning! Ni får genomgång av körkortsutbildningens mål och innehåll samt regler för övningskörning hur ni kan planera och strukturera er övningskörning samt viktiga faktorer för trafiksäkerheten. Det ingår även teoretiska moment om miljö och sparsam körning. Materialkostnad tillkommer med 100 kronor per familj. Materialet hämtas på vårt kontor/annan överenskommen plats eller skickas med vanlig post. Då tillkommer en fraktkostnad för närvarande på 72 kr.
Veckodag: Måndag
Tid: 18:00-21:15
Ledare: Ulrika Johansson
Lokal:
Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Hur påverkar COVID-19 denna kurs?

Vi på kurser.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många kurser ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om en kurs påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Introduktionsutbildning handledare B-körkort 17/5 Grums digital.

SV Värmland

SV Värmland - Kurser för din fritid

Studieförbundet Vuxenskolan Värmland 

Studieförbundet Vuxenskolans bildningssyn bygger på människans förmåga att själv forma sitt liv tillsammans med andra människor och med hänsyn till miljön. SV är den mest pådrivande och engagerade lokala kraften för utveckling av föreningsliv, kultur och samhälle. SV är mångfaldens studieförbund...


Läs mer och visa alla kurser med SV Värmland

Kontaktuppgifter till SV Värmland

SV Värmland

Stapelgatan 2
652 16 Karlstad

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Introduktionsutbildning handledare B-körkort 17/5 Grums digital!

Arrangörsrecensioner
(5,0)
Baseras på 1 recensioner.
Läs recensioner
Intresseanmälan

För att få mer information om Introduktionsutbildning handledare B-körkort 17/5 Grums digital, fyll i följande uppgifter:

Liknande kurser