Visa kurser.se som: Mobil

Familjeyoga 3-6 år

SV Skåneland
Kursinformation
Helsingborg
5 timmar på 5 tillfällen
2020-02-27 15:30
650 SEK

Kursbeskrivning

En mysig och rolig stund där barnet yogar tillsammans med en vuxen. Vi bjuder in till rörelseglädje och lekfullhet. Fokus på samspel relation och avslappning med rörelser där vi övar på balans styrka och koncentration.
Vuxen pris 650 kr
Pris för barn är 250 kr

Vi ber om din mailadress vid anmälan för vidare kontakt. Vill du ha din faktura via e-post meddela oss vid anmälan. Cirkelstarter är preliminära. Du får en kallelse till kursen 1-2 veckor före kursstart. Vi kontaktar dig om något ändras. Vi reserverar oss för att behöva ställa in cirklar med för få anmälda deltagare.

Cirkelledare:
Sandra Schoenhoff
Certifierad barn- familje- och tonårsyogalärare. Jag jobbar även som familjebehandlare vilket jag gjort i 11 år. Jag tror på att rörelse andning och avslappning är ett bra verktyg för att kunna må bättre i kropp och knopp.

Veckodag: Torsdag
Tid: 15:30-16:15
Lokal: Garnisonsgatan 7A

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Familjeyoga 3-6 år.

SV Skåneland

SV - Skåne - Kom och utbilda dig i Skåne!

Studieförbundet Vuxenskolan är ett av Sveriges största studieförbund. Vi erbjuder studiecirklar, kurser och kulturarrangemang. SV-  Skåneland är en avdelning som ansvarar för Studieförbundet Vuxenskolans verksamhet i 27 av Skånes 33 kommuner. Vi erbjuder kreativa mötesplatser som ger människor möjligheter till...


Läs mer och visa alla kurser med SV Skåneland

Kontaktuppgifter till SV Skåneland

SV Skåneland

Garnisonsgatan 7 A
254 66 Helsingborg

Tel: 010-7030840
www.sv.se

Recensioner
Bli den första att recensera Familjeyoga 3-6 år!