Visa kurser.se som: Mobil

Kundaliniyogakurs för utmattade och stressade

SV Norrbotten
Kursinformation
Luleå
10 timmar på 5 tillfällen
600 SEK

Kursbeskrivning

Välkommen att komma och landa på mattan i en lugn och trygg miljö där syftet är att du ska få verktyg för att landa läka hantera stress och utmattning. Hitta balans mellan aktivitet och vila stärka och balansera din kropp sinne nervsystem och körtelsystem. Hushålla med din energi samt lära känna dig själv och dina behov och varför du hamnar i stress/utmattning för att sen medvetet kunna skapa en förändring till ett mer hållbarare liv.

Vi använder oss av Kundaliniyogans breda utbud av yogaövningar meditationer andningsövningar fokuspunkter kroppslås (stärker och rätar upp och cirkulerar energi) mantran (ljudvibrationer som påverkar vår kropp och vårt sinne på olika specifika sätt) mudras (specifika hand eller armpositioner) och livskunskap.

Jag som håller i passen heter Sofia Larsson och jag har själv gått in i väggen för några år sedan och Kundaliniyogan har varit ett fantastiskt verktyg för mig att läka och lära mig hantera stress och påfrestningar samt hitta balans mellan aktivitet och vila och fokus på det jag vill ska växa i mitt liv. Så jag vill därför jättegärna dela med mig av all kunskap och lärdom jag fått under min resa från utbränd till Kundaliniyogalärare.

Var:
I LimonWellness yogastudio i samma byggnad som Willys i stan i Luleå (om du står med näsan mot ingången till Willys så gå åt vänster ca 20 meter) http://limonwellness.se/ Småbåtsgatan 1 972 35 Luleå.
När du kommit in genom ytterdörren så följer du skyltarna till LimonWellness (en trappa upp) och när du kommit in dit så går du rakt fram och upp för en trapp och där hittar du omklädningsrum rakt fram och yogasal till höger.

När:
Onsdagar kl 19-20.30. Datum: 16 oktober 23 oktober 30 oktober 6 november och 13 november
Vid inställt pass så får ni meddelande på sms.
Kom i tid då passen börjar kl 19.00.

Pris:
600 kr (för hela kursen)
Betalas via faktura som ni får efter anmälan via bokningslänken.

Ta med:
Sköna kläder att röra dig fritt i (inga skor behövs) egen yogamatta filt/handduk att bre om dig med under vilan eventuellt kudde/kuddar att sitta på och vattenflaska (OBS! förslutningsbar).

Nivå:
Grundkurs (men även mer vana Kundaliniyogisar är varmt välkomna). Inga förkunskaper krävs bara ett öppet sinne. Du gör övningarna utifrån din kropps förutsättningar och gör ditt bästa. Vi dömer ej oss själva/varandra utan har en tillåtande och stöttande attityd.

Obs!
Vid mens/graviditet/fött barn den senaste tiden är det ett bra tillfälle och viktigt att ta det lugnt och övningar anpassas efter detta. Du lyssnar på din egna kropp och efter 120 dagen av graviditeten så är det speciell gravid yoga som gäller (gärna direkt från start) och efter graviditet så vänta minst 6 månader innan du kommer på ett pass. Hör av dig minst 3 dagar innan kursen startar om du är gravid/fött barn den senaste tiden så kan vi prata om det känns lägligt eller ej för dig att vara med. (Kontaktuppgifter till mig finns nedan).
Vid andra sjukdomar/medicinering prata gärna med mig och/din läkare vid frågor funderingar.

Om du vill veta mer om Kundaliniyoga:
https://kundaliniyoga.nu/vad-ar-kundaliniyoga/eller https://www.3ho.org/(där finns också många Kundaliniyogapass)

Länk till Kundaliniyogalärarutbildningen som jag gått ett av de bästa val jag gjort i mitt liv:
http://www.norrlandskundaliniyoga.se/nordens-utbildningsplats-i-kundaliniyoga/

Länk till mitt företags Facebooksida:
https://www.facebook.com/Peace-Love-Joy-1201786743307958/

Kontakt: Sofia Larsson
sofialarsson_85@hotmail.com eller 070-549 36 11

I samarbete med Studieförbundet Vuxenskolan
Kontakt: Studieförbundet Vuxenskolan lulea@sv.se eller 0920-89320

Varmt välkommen
Peace Love Joy / Sofia

Veckodag: Onsdag
Tid: 19:00-20:30
Ledare: Sofia Larsson
Lokal: Småbåtsgatan 1

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Kundaliniyogakurs för utmattade och stressade.

SV Norrbotten

SV - Norrbotten

Studieförbundet Vuxenskolan Norrbotten

Välkommen till Studieförbundet Vuxenskolan (SV), ett av de största studieförbunden i Sverige. SV:s styrka och stolthet ligger i deras lokala närvaro. SV Norrbotten har verksamhet i länets alla 14 kommuner. Lärandet i sker i form av studiecirklar, kurser, föreläsningar och kulturarrangemang. SV:s mål...


Läs mer och visa alla kurser med SV Norrbotten

Kontaktuppgifter till SV Norrbotten

SV Norrbotten

Almgatan 4
961 64 Boden

Tel: 0921-17190
www.sv.se

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Kundaliniyogakurs för utmattade och stressade!

Arrangörsrecensioner
(5,0)
Baseras på 1 recensioner.
Läs recensioner