Yin yoga

SV Malmö
Kursinformation
Malmö
8 timmar på 8 tillfällen
2023-02-23 18:00
950 SEK

Kursbeskrivning

Ett yinyogapass är meditativt och mycket avslappnande för både kropp och sinne. Det är ett bra komplement till annan fysisk träning som exemplevis bollsporter, löpning och mer dynaminsk yoga. Hit är du välkommen utan krav på prestation.

KURSINNEHÅLL
Under ett pass utförs yogaställningarna sittandes och liggandes. Positionerna är enkla och vi stannar flera minuter i varje position och stretchen går på djupet och påverkar fascia/bindväven. Samtidigt får vi tillfälle att praktisera medveten närvaro i stunden. Passen inleds med en kortare andningsövning (pranayama) och avslutas oftast med en guidad avslappning.

FÖRKUNSKAP
Yinyoga passar i princip alla, särskilt effektiv är den mot stelhet, ryggvärk, nack- och/eller knäproblem samt vid en stressad och prestationskrävande livsstil. Speciellt bra om du inte praktiserat yoga förut och/eller har svårigheter med balans och stående övningar.

KURSLEDARE
Jeanette driver med mottot Health is wealth företaget Joy of Yoga Malmö med yoga i skolor, studios, på arbetsplatser och online. Projektledare och yogalärare i Arvsfondsprojektet Yoga för Alla med fokus på äldre och yoga. Jeanette brinner för att dela yogan som ett läkande verktyg.

VIKTIG INFORMATION
Ta med egen yoga matta, filt och ett par sockar.

Veckodag: Torsdag
Tid: 18:00-19:00
Lokal: Grynbodgatan 20
Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Intresseanmälan

Intresserad av Yin yoga och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

SV Malmö

Välkommen till Studieförbundet Vuxenskolan i Malmö

Studieförbundet Vuxenskolan är ett av Sveriges största studieförbund.Vårt mål är att ge människor möjlighet att utvecklas genom att erbjuda kreativa mötesplatser som studiecirklar, kulturarrangemang och föreläsningar.  Vi har ett brett programutbud och arbetar kontinuerligt med att nå ut till nya...


Läs mer och visa alla kurser med SV Malmö

Kontaktuppgifter till SV Malmö

SV Malmö

Grynbodgatan 20
211 33 Malmö

Tel: 040-10 01 60
Fax 040-97 30 26
www.sv.se


Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Yin yoga!

Arrangörsrecensioner
(4,8)
Baseras på 5 recensioner.
Läs recensioner
Intresseanmälan

För att få mer information om Yin yoga, fyll i följande uppgifter: