Workshop - Självförsvar för pensionärer 55+

SV Malmö, i Malmö
Längd
8 timmar på 1 tillfällen
Pris
830 SEK
Nästa kurstillfälle
11 maj, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Längd
8 timmar på 1 tillfällen
Pris
830 SEK
Nästa kurstillfälle
11 maj, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Vill du veta mer? 🤗

Kursbeskrivning

Du får lära dig effektiva tekniker som fungerar oavsett din storlek och styrka, tekniker som samtidigt är enkla att komma ihåg under stark stress.

KURSINNEHÅLL
Kursen bygger på beprövade och effektiva närkampstekniker som fungerar oavsett din storlek och styrka, och som samtidigt är så pass enkla att du kommer ihåg dem även under stark stress. Vi börjar med ca en timmes teori där vi går igenom medvetenhet om omgivningen, kroppsspråk, mental förberedelse (rädsla, adrenalineffekten) och nödvärnslagen. Sedan lär du dig försvar mot handledsgrepp, olika former av fasthållning, strupgrepp, slag etcetera. I fokus ligger kroppens svaga punkter samt den livsviktiga principen om slagyta, slagteknik och träffyta. Det är lätt att skada sig själv om man inte gör rätt, vilket du får lära dig här! Detta sänker samtidigt din allmänna stressnivå eftersom du kommer ha en starkare inbyggd trygghet med dig vart du än går. Tänk efter hur det skulle påverka ditt självförtroende.

FÖRKUNSKAP & Ålder
För alla oavsett kön eller bakgrund.

KURSLEDARE
Jonas Wårstad har hållit kurser i självförsvar sedan 2011, från Malmö i söder till Kungsbacka i norr. Jonas har också gett ut en bok i ämnet (”Försvara dig!”). Hemsida: http://www.discog.info/jonas.html

VIKTIG INFORMATION
Oömma kläder, inga smycken eller halsband. Vi har 45 minuter lunchpaus ta med dig vad du vill äta och dricka. Micro finns på plats och vi har även en 15 minuter paus på eftermiddagen.

Veckodag: Lördag
Tid: 12:30-19:30
Ledare: Jonas Vårstad
Lokal: Grynbodgatan 20
Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Kommande kursstarter

1 tillgänglig kursstart

11 maj, 2024

  • Kurs
  • Malmö

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Workshop - Självförsvar för pensionärer 55+ och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
SV Malmö
Grynbodgatan 20
211 33 Malmö

Välkommen till Studieförbundet Vuxenskolan i Malmö

Studieförbundet Vuxenskolan är ett av Sveriges största studieförbund.Vårt mål är att ge människor möjlighet att utvecklas genom att erbjuda kreativa mötesplatser som studiecirklar, kulturarrangemang och föreläsningar.  Vi har ett brett programutbud och arbetar kontinuerligt med att nå ut till nya...

Läs mer och visa alla kurser med SV Malmö

Highlights