Spanska B1 lätt konversation

SV Malmö, i Malmö
Längd
20 timmar på 10 tillfällen
Pris
1 595 SEK
Längd
20 timmar på 10 tillfällen
Pris
1 595 SEK
Vill du veta mer? 🤗

Kursbeskrivning

Denna kurs vänder sig till dig som redan läst spanska och kan förstå vanligt vardagsspråk. Du kan redan uttrycka dig på spanska, men bara inom kända områden. Kursens innehåll kommer att anpassas efter deltagarnas behov och önskemål. Fokus ligger på att få flyt i det muntliga språket.

INNEHÅLL OCH MÅL
Undervisningen sker så långt det är möjligt på spanska och fokus ligger på muntlig kommunikation som utgår från praktiska situationer. Målet är att du ska kunna kommunicera både muntligt och skriftligt om intressen, erfarenheter och kulturella företeelser från den spansktalande världen. Att utöka sitt ordförråd, våga “säga fel” och ha roligt ihop är målet, sen kommer spanskan av sig själv!

FÖRKUNSKAP
Denna kurs vänder sig till dig som har läst spanska i minst sex terminer (120 timmar) eller har motsvarande kunskaper i spanska.

KURSLEDARE
Maria har varit verksam som tolk och översättare i italienska, franska och spanska i mer än 20 år nu. Som auktoriserad tolk i spanska översätter hon samtal hos läkare, fysioterapeut, advokat, polis, med mera... ett mycket intressant och omväxlande jobb! Det var länge sedan Maria bodde i Spanien (Granada, i Andalusien), men spanskan är i högsta grad ett levande språk i Marias liv. Maria är en erfaren pedagog efter att ha jobbat i 25 år som lärare på gymnasiet och högstadiet vid sidan av arbetet som tolk och översättare.

KURSLITTERATUR
Bestäms på första träffen. Om du har böcker sedan tidigare så medtag dessa. Kurs uppehåll den 30/4.

Veckodag: Tisdag
Tid: 14:00-16:30
Ledare: Maria Gustafsson
Lokal: Grynbodgatan 20
Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Spanska B1 lätt konversation och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
SV Malmö
Grynbodgatan 20
211 33 Malmö

Välkommen till Studieförbundet Vuxenskolan i Malmö

Studieförbundet Vuxenskolan är ett av Sveriges största studieförbund.Vårt mål är att ge människor möjlighet att utvecklas genom att erbjuda kreativa mötesplatser som studiecirklar, kulturarrangemang och föreläsningar.  Vi har ett brett programutbud och arbetar kontinuerligt med att nå ut till nya...

Läs mer och visa alla kurser med SV Malmö

Highlights