Spanska nybörjare

SV Malmö, i Malmö
Längd
20 timmar på 10 tillfällen
Pris
1 595 SEK
Längd
20 timmar på 10 tillfällen
Pris
1 595 SEK
Vill du veta mer? 🤗

Kursbeskrivning

Detta är en nybörjarkurs i spanska där du får lära dig språket från början. Kursen vänder sig till dig som inte tidigare har studerat spanska. Eller så har du kanske gjort det tidigare på en grundläggande nivå, men vill nu börja om från början igen?

KURSINNEHÅLL OCH MÅL
Fokus kommer att ligga på vardagssituationer som kan ske i olika sammanhang i syfte till att använda lämpliga uttryck för att presentera dig och ställa enkla frågor. Du kommer att träna på uttal och grammatik som är nödvändig för att kunna föra enkla dialoger. Vi kommer att arbeta i par eller mindre grupper. Under kursen kommer du också att lära dig lite om några olika spansktalande länder. Hemarbete i form av glosor och hörövningar är nödvändigt. Efter kursen kommer du att kunna kommunicera och göra dig förstådd på ett mycket enkelt sätt.

FÖRKUNSKAPER
Inga tidigare kunskaper i spanska behövs.

KURSLEDARE
Jag heter Fabian Quiceno, jag kommer från Colombia. Jag är utbildad integrationspedagog, musikproducent och kulturledare på olika skolor i Spanien och Sverige. Jag är en person som är mycket intresserad av pedagogik, socialt och kulturellt arbete. Som språkpedagog har jag arbetat som lärare i språkval-spanska och SFI-lärare. Jag tycker själv att det spanska språket är porten till en fantastisk kultur full av värme, öppenhet och vänligt folk.

KURSLITTERATUR
Caminando 1, fjärde upplaga. Invänta kallelse/faktura ifrån oss innan kurslitteraturen köps. Kurs uppehåll 30/4.

Veckodag: Tisdag
Tid: 20:15-22:45
Ledare: Wilson Fabbian Quiceno Mejia
Lokal: Grynbodgatan 20
Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Spanska nybörjare och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
SV Malmö
Grynbodgatan 20
211 33 Malmö

Välkommen till Studieförbundet Vuxenskolan i Malmö

Studieförbundet Vuxenskolan är ett av Sveriges största studieförbund.Vårt mål är att ge människor möjlighet att utvecklas genom att erbjuda kreativa mötesplatser som studiecirklar, kulturarrangemang och föreläsningar.  Vi har ett brett programutbud och arbetar kontinuerligt med att nå ut till nya...

Läs mer och visa alla kurser med SV Malmö

Highlights