Spanska nybörjare

SV Malmö, i Malmö
Längd
20 timmar på 10 tillfällen
Pris
1 595 SEK
Nästa kurstillfälle
10 september, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Längd
20 timmar på 10 tillfällen
Pris
1 595 SEK
Nästa kurstillfälle
10 september, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Vill du veta mer? 🤗

Kursbeskrivning

Detta är en nybörjarkurs i spanska där du får lära dig språket från början. Kursen vänder sig till dig som inte tidigare har studerat spanska. Eller så har du kanske gjort det tidigare på en grundläggande nivå men vill nu börja om från början igen?

KURSINNEHÅLL OCH MÅL
Fokus kommer att ligga på vardagssituationer som kan ske i olika sammanhang i syfte till att använda lämpliga uttryck för att presentera dig och ställa enkla frågor. Vi kommer att träna på uttal och grammatik som är nödvändig för att kunna föra enkla dialoger, och att arbeta i par eller mindre grupper. Under kursen kommer du också att få lära dig lite om några spansktalande länder. Hemarbete i form av inlärning av glosor och hörövningar är nödvändigt. Efter kursen kommer du att kunna kommunicera och göra dig förstådd på ett mycket enkelt sätt.

FÖRKUNSKAPER
Inga tidigare kunskaper i spanska behövs

KURSLEDARE
Mitt namn är Andrés Díaz García. Jag kommer från Colombia och har studerat konst, språk, pedagogik och samhället. Sedan 2012 bor jag i Malmö och frilansar inom olika kulturprojekt. I mitt konstnärskap satsar jag mycket på konstverk som utvecklar kommunikation och, delaktighet. Detta tar jag med mig till att utveckla olika projekt men har också varit en central del i mitt pedagogiska arbete med fokus på ett interkulturellt förhållningssätt. Som person är jag alltid snäll och tålmodig med att försöka skapa bra förhållande och bra relationer. Jag strävar efter utveckling i kommunikation mellan socialt och pedagogiskt samspel.

KURSLITTERATUR
Caminando 1, fjärde upplaga. Invänta kallelse/faktura ifrån oss innan kurslitteraturen köps. Kursuppehåll den 30/10.

Veckodag: Tisdag
Tid: 21:15-21:45
Ledare: Andres Felipe Diaz Garcia
Lokal: Grynbodgatan 20
Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Kommande kursstarter

1 tillgänglig kursstart

10 september, 2024

  • Kurs
  • Malmö

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Spanska nybörjare och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
SV Malmö
Grynbodgatan 20
211 33 Malmö

Välkommen till Studieförbundet Vuxenskolan i Malmö

Studieförbundet Vuxenskolan är ett av Sveriges största studieförbund.Vårt mål är att ge människor möjlighet att utvecklas genom att erbjuda kreativa mötesplatser som studiecirklar, kulturarrangemang och föreläsningar.  Vi har ett brett programutbud och arbetar kontinuerligt med att nå ut till nya...

Läs mer och visa alla kurser med SV Malmö

Highlights