Spanska A2

SV Malmö, i Malmö
Längd
20 timmar på 10 tillfällen
Pris
1 725 SEK
Längd
20 timmar på 10 tillfällen
Pris
1 725 SEK
Vill du veta mer? 🤗

Kursbeskrivning

På denna kurs kommer du att arbeta vidare med relevant kunskap som behövs för att klara konkreta vardagssituationer och fördjupa extra på hör- och muntlig kommunikation. Ditt lärande är i centrum och arbetet sker i par, mindre grupper och/eller enskilt. Du ska vara beredda på aktiva och lärorika lektioner där ni övar på språket direkt, framföra åsikter, uttrycka sig!

INNEHÅLL OCH MÅL
Kursen är huvudsakligen inriktad på att utöka kommunikationen och använda kunskaper som har tagits i det skrivande och läsförståelse mot att kunna grunda i spanska muntligt. Färdigheten ska omfatta förståelse av mycket enkel spansk normalprosa och vardagligt talspråk samt förmåga att uttrycka sig muntligt och skriftligt på spanska. Efter kursen kan du att kommunicera i mycket enkla sammanhang på ett enkelt språk och direkt utbyte av information om vardagliga ämnen och aktiviteter. Hemarbete i form av inlärning av glosor och hörövningar är nödvändigt.

FÖRKUNSKAP
Denna kurs vänder sig till dig som har läst spanska i tre terminer (60 timmar) eller som har motsvarande kunskaper i det spanska språket.

KURSLITTERATUR
Caminando 1, fjärde upplaga. Förmodligen även Caminando 2. Invänta kallelse/faktura ifrån oss innan kurslitteraturen köps.

KURSLEDARE
Mitt namn är Andrés Díaz García. Jag kommer från Colombia och har studerat konst, språk, pedagogik och samhället. Sedan 2012 bör i Malmö och frilansar inom olika kulturprojekt, sedan 2016 arbetar som lärare i spanska och So i högstadiet. I mitt konstnärskap satsar jag mycket på konstverk som utvecklar kommunikation och, delaktighet. Detta tar jag med an till att utveckla olika projekt men har också varit en central del i mina pedagogiska arbete med fokus på ett interkulturellt förhållningssätt. När jag har arbetat i skolan har digital konstutveckling också varit en viktig del och detta skulle jag kunna tar mig in i kursen i spanska. Som person är jag alltid snäll och tålmodig med att försöka skapa bra förhållande och bra relationer med bra humör och respekt. Jag strävar för utveckling av kommunikation i socialt och pedagogiskt samspel.

VIKTIG INFORMATION
Startgaranti: Kurser startar när minst 6 deltagare är anmälda.
Vid 6 deltagare blir det 10 kurstillfällen och 20 studietimmar.
Vid 7 deltagare blir det 11 kurstillfällen och 22 studietimmar.
Vid 8 eller fler deltagare blir 12 kurstillfällen och 24 studietimmar.
Antalet kurstillfälle och timmar kan komma att justeras efter startad kurs. Kursuppehåll 19/2, 18/3, 25/3 och den 1/4.

Veckodag: Måndag
Tid: 18:30-21:00
Ledare: Andres Felipe Diaz Garcia
Lokal: Grynbodgatan 20
Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Spanska A2 och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
SV Malmö
Grynbodgatan 20
211 33 Malmö

Välkommen till Studieförbundet Vuxenskolan i Malmö

Studieförbundet Vuxenskolan är ett av Sveriges största studieförbund.Vårt mål är att ge människor möjlighet att utvecklas genom att erbjuda kreativa mötesplatser som studiecirklar, kulturarrangemang och föreläsningar.  Vi har ett brett programutbud och arbetar kontinuerligt med att nå ut till nya...

Läs mer och visa alla kurser med SV Malmö

Highlights