Spanska A1

SV Malmö, i Malmö
Längd
20 timmar på 10 tillfällen
Pris
1 725 SEK
Längd
20 timmar på 10 tillfällen
Pris
1 725 SEK
Vill du veta mer? 🤗

Kursbeskrivning

På denna kurs kommer vi att utgå från relevant kunskap som behövs för att klara konkreta vardagssituationer. Ditt lärande är i centrum och arbetet sker i par, mindre grupper och/eller enskilt. Du ska vara beredda på aktiva och lärorika lektioner!

INNEHÅLL OCH MÅL
Kursen är huvudsakligen inriktad på kommunikation och syftar till att lägga en säker grund för den praktiska användningen av spanska. Färdigheten ska omfatta förståelse av mycket enkel spansk normalprosa och vardagligt talspråk samt förmåga att uttrycka sig muntligt och skriftligt på spanska. Efter kursen kan du kommunicera i mycket enkla sammanhang på ett enkelt språk och direkt utbyte av information om vardagliga ämnen och aktiviteter. Hemarbete i form av inlärning av glosor och hörövningar är nödvändigt.

FÖRKUNSKAP
Denna kurs vänder sig till dig som har läst spanska i en termin (20 timmar) eller som har motsvarande kunskaper i det spanska språket.

KURSLEDARE
Jag heter Fabian Quiceno, jag kommer från Colombia. Jag är utbildad integrationspedagog, musikproducent och kulturledare på olika skolor i Spanien och Sverige. Jag är en person som är mycket intresserad av pedagogik, socialt och kulturellt arbete. Som språkpedagog har jag arbetat som lärare i språkval-spanska och SFI-lärare. Jag tycker själv att det spanska språket är porten till en fantastisk kultur full av värme, öppenhet och vänligt folk.

KURSLITTERATUR
Litteraturen som du kommer att använda på kursen heter Caminando 1. Invänta kallelse/faktura ifrån oss innan kurslitteraturen köps. Kurs uppehåll den 30/4.

VIKTIG INFORMATION
Startgaranti: Kurser startar när minst 6 deltagare är anmälda.
Vid 6 deltagare blir det 10 kurstillfällen och 20 studietimmar.
Vid 7 deltagare blir det 11 kurstillfällen och 22 studietimmar.
Vid 8 eller fler deltagare blir 12 kurstillfällen och 24 studietimmar.
Antalet kurstillfälle och timmar kan komma att justeras efter startad kurs
Veckodag: Tisdag
Tid: 18:30-21:00
Ledare: Wilson Fabbian Quiceno Mejia
Lokal: Grynbodgatan 20
Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Spanska A1 och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
SV Malmö
Grynbodgatan 20
211 33 Malmö

Välkommen till Studieförbundet Vuxenskolan i Malmö

Studieförbundet Vuxenskolan är ett av Sveriges största studieförbund.Vårt mål är att ge människor möjlighet att utvecklas genom att erbjuda kreativa mötesplatser som studiecirklar, kulturarrangemang och föreläsningar.  Vi har ett brett programutbud och arbetar kontinuerligt med att nå ut till nya...

Läs mer och visa alla kurser med SV Malmö

Highlights