Sommarkurs i silversmide

SV Malmö, i Malmö
Längd
24 timmar på 3 tillfällen
Pris
2 505 SEK
Nästa kurstillfälle
3 juli, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Längd
24 timmar på 3 tillfällen
Pris
2 505 SEK
Nästa kurstillfälle
3 juli, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Vill du veta mer? 🤗

Kursbeskrivning

Kom och förverkliga dina drömmar i vår stora välutrustade smedja. Här arbetar du från idéskiss till färdig produkt. Att arbeta med händerna ger skaparkraft, lust och stor tillfredsställelse! Kreativitet och handens arbete förenar ett genuint hantverk och deltagarna i gruppen.

INNEHÅLL
Här kommer du att arbeta med dina egna projekt efter fritt val. Du kommer att lära dig mängder av roliga tekniker för att göra ringar, armband, länkar eller kedjor. Vi kommer att skissa, forma och bearbeta materialet. Vi går även igenom våra maskiner och hur man hanterar våra verktyg, samt smidning, lödning, sågning och slipning.

FÖRKUNSKAPER
Kursen kräver inga förkunskaper. Deltagare som kan grunderna i hantverket kan arbeta självständigt med handledning från start.

KURSLEDARE
Michelle Skagert, är guldsmed med flerårig erfarenhet av att hålla kurser i silversmide. Hon är också en erfaren ädelstensinfattare, kan alla dess knep för att få till olika enkla som spännande fattningar till era ädla stenar men även vanliga strandstenar (om det skulle vara av intresse). Hon individanpassar sig och gör kursen intressant för var och ens kompetens nivå samt erfarenhet. Michelle ser till att du får en givande kursdag oavsett nybörjare eller varit med ett tag som kursdeltagare.

VIKTIG INFORMATION
Materialkostnaden tillkommer och debiteras efter kursens slut. Kurstillfällen är på följande datum, 3/7, 4/7 och den 5/7.

Veckodag: Onsdag,Torsdag,Fredag
Tid: 13:00-17:30
Ledare: Michelle Skagert
Lokal: Annelundsgatan 55 D
Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Kommande kursstarter

1 tillgänglig kursstart

3 juli, 2024

  • Kurs
  • Malmö

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Sommarkurs i silversmide och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
SV Malmö
Grynbodgatan 20
211 33 Malmö

Välkommen till Studieförbundet Vuxenskolan i Malmö

Studieförbundet Vuxenskolan är ett av Sveriges största studieförbund.Vårt mål är att ge människor möjlighet att utvecklas genom att erbjuda kreativa mötesplatser som studiecirklar, kulturarrangemang och föreläsningar.  Vi har ett brett programutbud och arbetar kontinuerligt med att nå ut till nya...

Läs mer och visa alla kurser med SV Malmö

Highlights