Visa kurser.se som: Mobil

Silversmide - sommarkurs

SV Malmö
Kursinformation
Malmö
24 timmar på 4 tillfällen
2022-06-27 11:00
2 325 SEK

Kursbeskrivning

Kom och förverkliga era drömmar i vår stora välutrustade smedja. Här arbetar deltagarna från idéskiss till färdig produkt. Att arbeta med händerna ger skaparkraft, lust och stor tillfredsställelse! Kreativitet och handens arbete förenar ett genuint hantverk och deltagarna i gruppen.

INNEHÅLL
Här kommer man att arbeta med sina egna projekt efter fritt val. Deltagarna kommer att lära sig mängder av roliga tekniker för att göra ringar, armband, länkar eller kedjor. Vi kommer att skissa, forma och bearbeta materialet. Vi går även igenom våra maskiner och hur man hanterar våra verktyg, samt smidning, lödning, sågning och slipning.

FÖRKUNSKAPER
Kursen kräver inga förkunskaper, passar både för nybörjare och för fortsättare. Ä man nybörjare bör man närvara de inledande kurstillfällena då man går igenom grunderna i hantverket. Efterhand får man sedan möjlighet att arbeta mer självständigt med individuell handledning. Deltagare som kan grunderna i hantverket kan arbeta självständigt med handledning från start.

KURSLEDARE
Michelle Skagert, är guldsmed med flerårig erfarenhet av att hålla kurser i silversmide. Hon är också en erfaren ädelstensinfattare, kan alla dess knep för att få till olika enkla som spännande fattningar till era ädla stenar men även vanliga strandstenar (om det skulle vara av intresse). Hon individanpassar sig och gör kursen intressant för var och ens kompetens nivå samt erfarenhet. Michelle ser till att du får en givande kursdag oavsett nybörjare eller varit med ett tag som kursdeltagare.

VIKTIG INFORMATION
Kurstillfällen är följande dagar: måndag 27/6, tisdag 28/6, onsdag 29/6 och torsdag 30/6.
Materialkostnaden tillkommer och debiteras efter kursens slut.
Veckodag: Måndag, Tisdag, Onsdag, Torsdag
Tid: 11:00-15:30
Ledare: Michelle Skagert
Lokal: Annelundsgatan 55 D
Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Silversmide - sommarkurs.

SV Malmö

Välkommen till Studieförbundet Vuxenskolan i Malmö

Studieförbundet Vuxenskolan är ett av Sveriges största studieförbund.Vårt mål är att ge människor möjlighet att utvecklas genom att erbjuda kreativa mötesplatser som studiecirklar, kulturarrangemang och föreläsningar.  Vi har ett brett programutbud och arbetar kontinuerligt med att nå ut till nya...


Läs mer och visa alla kurser med SV Malmö

Kontaktuppgifter till SV Malmö

SV Malmö

Grynbodgatan 20
211 33 Malmö

Tel: 040-10 01 60
Fax 040-97 30 26
www.sv.se

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Silversmide - sommarkurs!

Arrangörsrecensioner
(4,8)
Baseras på 5 recensioner.
Läs recensioner
Intresseanmälan

För att få mer information om Silversmide - sommarkurs, fyll i följande uppgifter: