Påskpraliner

SV Malmö, i Malmö
Längd
5 timmar på 1 tillfälle
Pris
950 SEK
Nästa kurstillfälle
19 mars, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Längd
5 timmar på 1 tillfälle
Pris
950 SEK
Nästa kurstillfälle
19 mars, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Vill du veta mer? 🤗

Kursbeskrivning

En påsk aktivitet för finsmakaren! Den här dagen äger rum i vårt mysiga kök på Grynbodgatan där Ylva lär oss att laga proffsiga fyllda chokladpraliner med olika spännande påsksmaker.

INNEHÅLL
Vi gör fyllda praliner med några olika påskinspirerade fyllningar. Ni får ett 20-tal chokladprodukter och pralinrecept med er hem. Vi kommer också att prova på olika chokladsorter som ingår i priset. Ylva berättar om chokladens väg till oss och varför vi blir glada av choklad och varför fler blir glada av sjyst choklad och hon ger er en inblick i chokladens historia.

KURSLEDARE
Ylva Rancken-Lutz är sociolog med många års erfarenhet av att leda kurser i hantverk. Hon har också studerat hantverk och konst i Finland och USA och senast pralintillverkning i Sverige. Matlagning och bakning är något hon gjort på fritiden sen hon var barn och hennes brinnande intresse för choklad har lett henne på en delvis ny bana i livet under det senaste året. Nu jobbar hon som egen företagare med reko-pralintillverkning, undervisning och som konsult i social hållbarhet.

VIKTIG INFORMATION
Ta med eget förkläde eller oömma kläder. Råvaror tillkommer med ca 130:-
Veckodag: Tisdag
Tid: 17:30-21:15
Ledare: Ylva Rancken-Lutz
Lokal: Grynbodgatan 20
Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Kommande kursstarter

1 tillgänglig kursstart

19 mars, 2024

  • Kurs
  • Malmö

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Påskpraliner och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
SV Malmö
Grynbodgatan 20
211 33 Malmö

Välkommen till Studieförbundet Vuxenskolan i Malmö

Studieförbundet Vuxenskolan är ett av Sveriges största studieförbund.Vårt mål är att ge människor möjlighet att utvecklas genom att erbjuda kreativa mötesplatser som studiecirklar, kulturarrangemang och föreläsningar.  Vi har ett brett programutbud och arbetar kontinuerligt med att nå ut till nya...

Läs mer och visa alla kurser med SV Malmö

Highlights