Orientalisk Showgrupp Jannah

SV Malmö, i Malmö
Längd
20 timmar på 10 tillfällen
Pris
1 600 SEK
Längd
20 timmar på 10 tillfällen
Pris
1 600 SEK
Vill du veta mer? 🤗

Kursbeskrivning

Drömmer du om att stå på scen eller är du redan scenvan och vill vara med i vår Orientalisk Magdans Showgrupp? Alla som vill uppträda med oss är välkomna!

INNEHÅLL
För att stå på scen krävs det mycket träning, vilja att samarbeta, disciplin och dansglädje. Ni som väljer att vara med i Jannah får uppleva hur det är att vara scenartist, lära er om scensmink, dansdräkter, smycken, mm och får även chansen att uppträda flera gånger per termin om man så önskar.

FÖRKUNSKAP
Fortsättningsnivå.

KURSLEDARE
Paulina är dansare och danslärare med stor erfarenhet inom olika dansstilar. Största delen av sitt liv har hon satsat på sin danskarriär genom att utbilda sig i olika länder. Hon älskar att dela med sig av sina danskunskaper och erfarenheter. Just nu bor Paulina i Malmö och jobbar med att lära ut dansstilar så som Orientalisk Magdans, Latinamerikanska stilar, Jazz och Balett i olika dansskolor i Skåne och frilansar som dansare och koreograf i olika dansprojekt i Sverige och internationellt.

Kursen har uppehåll på sportlovet och påsklovet.
Veckodag: Torsdag
Tid: 18:00-19:30
Ledare: Paulina Rosson Soto
Lokal: Annelundsgatan 55 B
Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Orientalisk Showgrupp Jannah och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
SV Malmö
Grynbodgatan 20
211 33 Malmö

Välkommen till Studieförbundet Vuxenskolan i Malmö

Studieförbundet Vuxenskolan är ett av Sveriges största studieförbund.Vårt mål är att ge människor möjlighet att utvecklas genom att erbjuda kreativa mötesplatser som studiecirklar, kulturarrangemang och föreläsningar.  Vi har ett brett programutbud och arbetar kontinuerligt med att nå ut till nya...

Läs mer och visa alla kurser med SV Malmö

Highlights