Visa kurser.se som: Mobil

Libanesisk matlagning

SV Malmö
Kursinformation
Malmö
16 timmar på 4 tillfällen
2019-09-09 18:00
1 395 SEK

Kursbeskrivning

I Libanon hittar man en av Medelhavets mest originella och ursprungliga matkulturer. En matlagningskonst som förts vidare i generationer. Libanesiska köket är känt i Sverige som Tabbouleh Falafel och Hummus mm. Ni bör dock veta att det finns många fantastiska maträtter inom vår kök som ni kommer att få lära er.

KURSINNEHÅLL OCH MÅL
Vi jobbar tillsammans och ni kommer få tips råd och recept på hur ni får fram den bästa smaken och doften av den libanesiska maten. Vid varje tillfälle kommer vi att laga en varmrätt vegetarisk rätt soppa sallad och dessert. Jag kommer att prata om Libanons kultur musik och det vackra landet. Varje kurstillfälle avslutas med gemensam middag vi umgås har trevligt och diskuterar maten och kommande tillfällen.

KURSLEDARE
Leila Eid kommer i från Libanon. Hon har sedan tonåren lagat mat och det arvet har hon fått i från sin mamma. Pappa var bagare och lärde henne allt om bakning. Hemmet i Libanon och även i Sverige doftar alltid nybakad bröd. Vår mat är inte stark men mycket smakrik vi använder olika kryddor som koriander vitlök mynta muskotnöt kanel och kardemumma.

VIKTIG INFORMATION
Matkostnad tillkommer vilken betalas kontant till ledaren vid respektive kurstillfälle. Meddela alltid eventuell frånvaro i god tid före kursen så att ledaren kan inhandla råvaror till rätt antal deltagare.

BRA ATT VETA
Vi har flera olika matlagningskurser att välja bland hos oss på SV - Malmö. Se vårt inspirationsprogram på webben och hitta det som passar dig.
Veckodag: Måndag
Tid: 18:00-21:00
Lokal: Grynbodgatan 20

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Libanesisk matlagning.

SV Malmö

SV Malmö

Välkommen till Studieförbundet Vuxenskolan i Malmö

Studieförbundet Vuxenskolan är ett av Sveriges största studieförbund.Vårt mål är att ge människor möjlighet att utvecklas genom att erbjuda kreativa mötesplatser som studiecirklar, kulturarrangemang och föreläsningar.  Vi har ett brett programutbud och arbetar kontinuerligt med att nå ut till nya...


Läs mer och visa alla kurser med SV Malmö

Kontaktuppgifter till SV Malmö

SV Malmö

Grynbodgatan 20
211 33 Malmö

Tel: 040-10 01 60
www.sv.se

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Libanesisk matlagning!

Arrangörsrecensioner
(4,8)
Baseras på 5 recensioner.
Läs recensioner