Individuellt digitalt stöd, oavsett ålder

SV Malmö, i Malmö
Längd
1 timmar på 1 tillfällen
Pris
200 SEK
Längd
1 timmar på 1 tillfällen
Pris
200 SEK
Vill du veta mer? 🤗

Kursbeskrivning

Kom med din mobil, surfplatta eller dator och få en timmes personlig handledning av Emilia. Vi erbjuder denna möjlighet för ett kraftigt reducerat pris á 200 kr.

KURSINNEHÅLL
Här har du möjlighet att ställa vilka frågor du vill för att känna dig trygg i användandet av din mobiltelefon, surfplatta eller dator. Det kan till exempel handla om att lära känna mobiltelefonens funktioner, komma i gång med att använda e-tjänster eller få tips kring säkerhet på internet.

Inför första träffen har vi en telefonavstämning där du får berätta vad du önskar stöd med.

FÖRKUNSKAP
Både för dig som är helt nybörjare och för dig som har viss vana men vill hålla dig uppdaterad med den digitala utvecklingen.

KURSLEDARE
Emilia Millner

KURSMATERIAL
Ta med dig din mobiltelefon, surfplatta eller dator. Om du vill anteckna under träffens gång kan en anteckningsbok vara bra att ha med. Du får en skriftlig sammanfattning av vad vi gått igenom mejlad till dig efter träffen (pappersutskrift går att ordna om så önskas).
Veckodag: Torsdag
Tid: 18:00-19:00
Ledare: Emilia Millner
Lokal: Grynbodgatan 20
Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Individuellt digitalt stöd, oavsett ålder och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
SV Malmö
Grynbodgatan 20
211 33 Malmö

Välkommen till Studieförbundet Vuxenskolan i Malmö

Studieförbundet Vuxenskolan är ett av Sveriges största studieförbund.Vårt mål är att ge människor möjlighet att utvecklas genom att erbjuda kreativa mötesplatser som studiecirklar, kulturarrangemang och föreläsningar.  Vi har ett brett programutbud och arbetar kontinuerligt med att nå ut till nya...

Läs mer och visa alla kurser med SV Malmö

Highlights