Grundkurs i digital teknik 55 + (ex dator, surfplatta el smartphone)

SV Malmö
Kursinformation
Malmö
12 timmar på 4 tillfällen
2023-03-22 13:00
1 195 SEK

Kursbeskrivning

På denna kurs går vi igenom grunderna från början och arbetar oss fram så att vi kan hantera en dator, surfplatta eller en smartphone. Vi tittar också på hur vi kan hitta i internetvärlden, ladda ner appar och hantera dessa samt hålla kontakt med andra via våra digitala verktyg.

INNEHÅLL
Vi anpassar det exakta innehållet efter vilka apparater deltagarna har med sig till kursen. Det läggs fokus på att kunna förstå och hantera just den apparat som respektive deltagare har i handen och man träffas i en mindre grupp där man också får möjlighet att lära av varandra.

FÖRKUNSKAP
Kursen kräver inga förkunskaper

KURSLEDARE
Mats Lindekrantz har tidigare lett cirklar om datorer, plattor och telefoner i många år och är också en flitig användare av Facebook. Han har ekonomisk utbildning, har jobbat på högskolan och har tidigare lett ett utbildningsföretag.


Vi lär oss tillsammans, utbyter egna erfarenheter, tipsar varandra och har trevligt samtidigt som vi ser allt fler möjligheter med den egna utrustningen. Deltagarna tar med sig sin egen bärbara dator, surfplatta eller smartphone till kursen.

Veckodag: Onsdag
Tid: 13:00-15:15
Ledare: Mats Lindecrantz
Lokal: Grynbodgatan 20
Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Intresseanmälan

Intresserad av Grundkurs i digital teknik 55 + (ex dator, surfplatta el smartphone) och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

SV Malmö

Välkommen till Studieförbundet Vuxenskolan i Malmö

Studieförbundet Vuxenskolan är ett av Sveriges största studieförbund.Vårt mål är att ge människor möjlighet att utvecklas genom att erbjuda kreativa mötesplatser som studiecirklar, kulturarrangemang och föreläsningar.  Vi har ett brett programutbud och arbetar kontinuerligt med att nå ut till nya...


Läs mer och visa alla kurser med SV Malmö

Kontaktuppgifter till SV Malmö

SV Malmö

Grynbodgatan 20
211 33 Malmö

Tel: 040-10 01 60
Fax 040-97 30 26
www.sv.se


Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Grundkurs i digital teknik 55 + (ex dator, surfplatta el smartphone)!

Arrangörsrecensioner
(4,8)
Baseras på 5 recensioner.
Läs recensioner
Intresseanmälan

För att få mer information om Grundkurs i digital teknik 55 + (ex dator, surfplatta el smartphone), fyll i följande uppgifter: