Ayurvedisk matlagning

SV Malmö, i Malmö
Längd
6 timmar på 1 tillfällen
Pris
1 195 SEK
Nästa kurstillfälle
22 september, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Längd
6 timmar på 1 tillfällen
Pris
1 195 SEK
Nästa kurstillfälle
22 september, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Vill du veta mer? 🤗

Kursbeskrivning

Ge dig själv en rofylld och hälsosam dag där vi lär oss om Ayurvedisk matlagning! Denna dag är till för dig som är intresserad av hälsa ur ett Ayurvediskt perspektiv, samt om tarmhälsa och kunskapen bakom matlagning enligt de olika kroppstyperna.

KURSINNEHÅLL
Maten under detta retreat tillagas enligt Ayurvedisk kunskap om de tre olika kroppstyperna: Vata, Pitta och Kapha. Du får lära dig att använda olika Ayurvediska matrecept som är mycket välgörande för de olika kroppstyperna. Du får nya fräscha idéer och insikter om hur maten väsentligt kan förbättra din tarmhälsa, genom matvalet kan du också fokusera på ditt individuella behov baserat på din kroppstyp. Vi hoppas att detta blir ett retreat som kommer ge dig en mer harmonisk tillvaro framöver!

KURSLEDARE
Andrew Julian trivs bra med att ha en hälsosam livsstil med hjälp utav yoga, meditation och Ayurveda som har blivit en del av hans liv efter att han slutade jobba inom finans området. Sedan 2004 har Andrew undervisat i Hathayoga och Ashtanga yoga. Han har även utbildad inom Mediyoga och mindfulness och kognitiv beteende. Ayurvedisk hälsorådgivare sedan 2023.
Veckodag: Söndag
Tid: 12:00-16:30
Ledare: Andrew Anbazhagan Nagappan
Lokal: Grynbodgatan 20
Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Kommande kursstarter

1 tillgänglig kursstart

22 september, 2024

  • Kurs
  • Malmö

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Ayurvedisk matlagning och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
SV Malmö
Grynbodgatan 20
211 33 Malmö

Välkommen till Studieförbundet Vuxenskolan i Malmö

Studieförbundet Vuxenskolan är ett av Sveriges största studieförbund.Vårt mål är att ge människor möjlighet att utvecklas genom att erbjuda kreativa mötesplatser som studiecirklar, kulturarrangemang och föreläsningar.  Vi har ett brett programutbud och arbetar kontinuerligt med att nå ut till nya...

Läs mer och visa alla kurser med SV Malmö

Highlights