Yoga på stol

SV Jönköpings Län, i Nässjö
Längd
10 timmar på 5 tillfällen
Pris
550 SEK
Längd
10 timmar på 5 tillfällen
Pris
550 SEK
Vill du veta mer? 🤗

Kursbeskrivning

Här utövar vi en yoga där övningarna är enkla, men kraftfulla. Du kan utföra yogan sittande på stol eller på yogamatta där rörelserna kan anpassas utifrån varje deltagares enskilda behov.

BRA ATT VETA
Vi träffas varje tisdag i 5 veckor. Gruppen bestämmer tillsammans om man vill göra uppehåll vid valborg och kristi himmelsfärd dagarna.
Tag gärna med egen yogamatta om du vill använda den, annars finns det att låna.
Ta på dig bekväma kläder. Det finns omklädningsrum för eventuellt ombyte.

LEDARE
Iwona Kratochwil är diplomerad fysioterapeut och certifierad ledare inom Kundalini, Yin och Hatha yoga med flera års erfarenhet av bland annat kurser och workshops både i Sverige och utomlands. För Iwona betyder yoga mer än att utöva positioner och yogaställningar, andningsteknik och meditation. Yoga är ”the Union” mellan oss, naturen och hela universum.

FRÅGOR?
Kontakta Mia Undfors, verksamhetsutvecklare, 070-431 39 24, mia.undfors@sv.se

SV:s kurser och verksamhet utgår ifrån studiecirkelns pedagogik. I studiecirkeln förenas lärande och personlig utveckling, samtidigt som vi ger plats för grundläggande demokratiska värderingar. Grunden är det egna intresset och den fria viljan. Hela gruppen, ledaren och deltagarna, bidrar med sin kunskap, sin nyfikenhet, sina erfarenheter och frågor för att påverka studiecirkelns inriktning och innehåll.
Veckodag: Tisdag
Tid: 16:00-17:30
Lokal: Bäckgatan 4
SV Jönköpings Län

Studieförbundet Vuxenskolan - Jönköpings Län

Studieförbundet Vuxenskolan vill ge människor möjligheter. Därför erbjuder vi en bred verksamhet med studiecirklar, kurser och kulturaktiviteter i hela Jönköpings län. Vi samarbetar också med en mängd organisationer och föreningar. På vår hemsida hittar du kurser i flera olika ämnen...

Läs mer och visa alla kurser med SV Jönköpings Län

Highlights