Hathayoga

Längd
20 timmar på 10 tillfällen
Pris
1 080 SEK
Längd
20 timmar på 10 tillfällen
Pris
1 080 SEK
Vill du veta mer? 🤗

Kursbeskrivning

Med hjälp av traditionella yogaövningar i form av andningsövningar, kroppsställningar, avspänningsövningar och meditationer får du ett redskap som fungerar när du ska möta nutidens stressade vardag. När du tränar regelbundet får du en djupare förståelse för dig själv och finner din egen väg till inre harmoni. Varje tillfälle avslutas med en avspänningsövning eller meditation.

BRA ATT VETA
Vi träffas varje onsdag i 10 veckor.
Tag gärna med egen yogamatta.

LEDARE
Iwona Kratochwil är diplomerad fysioterapeut och certifierad ledare inom Kundalini, Yin och Hatha yoga med flera års erfarenhet av bland annat kurser och workshops både i Sverige och utomlands. För Iwona betyder yoga mer än att utöva positioner och yogaställningar, andningsteknik och meditation. Yoga är ”the Union” mellan oss, naturen och hela universum.

FRÅGOR?
Kontakta Cecilia Liljeblad, 0381-15550, cecilia.liljeblad@sv.se

SV:s kurser och verksamhet utgår ifrån studiecirkelns pedagogik. I studiecirkeln förenas lärande och personlig utveckling, samtidigt som vi ger plats för grundläggande demokratiska värderingar. Grunden är det egna intresset och den fria viljan. Hela gruppen, ledaren och deltagarna, bidrar med sin kunskap, sin nyfikenhet, sina erfarenheter och frågor för att påverka studiecirkelns inriktning och innehåll.
Veckodag: Onsdag
Tid: 18:30-21:00
Lokal: Kaserngatan 24A
SV Jönköpings Län

Studieförbundet Vuxenskolan - Jönköpings Län

Studieförbundet Vuxenskolan vill ge människor möjligheter. Därför erbjuder vi en bred verksamhet med studiecirklar, kurser och kulturaktiviteter i hela Jönköpings län. Vi samarbetar också med en mängd organisationer och föreningar. På vår hemsida hittar du kurser i flera olika ämnen...

Läs mer och visa alla kurser med SV Jönköpings Län

Highlights