Kermik Workshop med tema - KRUKOR & VASER

SV Göteborgsregionen Sydost
Kursinformation
Partille
4 timmar på 1 tillfälle
2023-04-27 17:30
850 SEK Momsfri

Kursbeskrivning

Ta tillfället och skapa dina personliga alster. Under kreativa timmar får du tips och idéer om hur du med hjälp av olika tekniker tillverkar dina alster i lera.

Här provar vi på olika tekniker med lera som att kavla, ringla, skulptera och tumma. Vi gör mönster, dekorerar, bygger och glaserar. Allt skapas i stengodslera.

Pris: 850 kronor per person.
I priset ingår 1 kilo lera, glasering, skröbränning och glasyrbränning. Deltagaren väljer glasyr och Ulrica glaserar och bränner. Hämtning av färdiga alster sker ca 3 veckor senare i Jonsered eller Sävedalen. Du bjuds också på gofika!

Från 7 år.
Plats: Kvarteret Kniven

Ledare: Ulrica Elmberg heter jag. Lera är en stor glädje för mig och innebär ett lugn, ett fokus, en form. Med min egna tillverkning av konst- och bruksföremål vill jag inspirera andra att arbeta med lera genom att erbjuda kurser & företagsaktiviteter.
Leran var länge en hobbyverksamhet. Under åren gick jag ett flertal kurser, hyrde in mig i verkstäder och gick en ettårig keramikskola. 2010 lämnade jag den fantastiska hotellvärlden och tog ett naturligt steg att starta eget, MUNK form & fason, som idag drivs på heltid. MUNK form & fason står för form, engagemang och kreativitet.
Veckodag: Torsdag
Tid: 17:30-21:00
Lokal:
Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Intresseanmälan

Intresserad av Kermik Workshop med tema - KRUKOR & VASER och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

SV Göteborgsregionen Sydost

SV - Göteborgsregionen Sydost erbjuder kreativa mötesplatser för kunskap och gemenskap

SV - Göteborgsregionen Sydost erbjuder kreativa mötesplatser för kunskap och gemenskap. Vi vill ge alla som deltar i våra olika verksamheter en möjlighet att utmana sig själva. En chans att prova på. Ett tillfälle att träffa nya människor. Vare sig...


Läs mer och visa alla kurser med SV Göteborgsregionen Sydost

Kontaktuppgifter till SV Göteborgsregionen Sydost

SV Göteborgsregionen Sydost

Gamla Kronvägen 62 E
43333 PARTILLE


Recensioner
Bli den första att recensera Kermik Workshop med tema - KRUKOR & VASER!
Intresseanmälan

För att få mer information om Kermik Workshop med tema - KRUKOR & VASER, fyll i följande uppgifter: