Kermik Workshop med tema - KRUKOR & VASER

Längd
4 timmar på 1 tillfällen
Pris
900 SEK
Nästa kurstillfälle
15 maj, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Längd
4 timmar på 1 tillfällen
Pris
900 SEK
Nästa kurstillfälle
15 maj, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Vill du veta mer? 🤗

Kursbeskrivning

Ta tillfället och skapa dina personliga alster. Under kreativa timmar får du tips och idéer om hur du med hjälp av olika tekniker tillverkar dina alster i lera.

Här provar vi på olika tekniker med lera som att kavla, ringla, skulptera och tumma. Vi gör mönster, dekorerar, bygger och glaserar. Allt skapas i stengodslera.

Pris: 900 kronor per person.
I priset ingår 1 kilo lera, glasering, skröbränning och glasyrbränning. Deltagaren väljer glasyr och Ulrica glaserar och bränner. Hämtning av färdiga alster sker ca 3 veckor senare i Sävedalen.
Du bjuds också på gofika!

Från 7 år.
Plats: Kvarteret Kniven

Ledare: Ulrica Elmberg heter jag. Lera är en stor glädje för mig och innebär ett lugn, ett fokus, en form. Med min egna tillverkning av konst- och bruksföremål vill jag inspirera andra att arbeta med lera genom att erbjuda kurser & företagsaktiviteter.
Leran var länge en hobbyverksamhet. Under åren gick jag ett flertal kurser, hyrde in mig i verkstäder och gick en ettårig keramikskola. 2010 lämnade jag den fantastiska hotellvärlden och tog ett naturligt steg att starta eget, MUNK form & fason, som idag drivs på heltid. MUNK form & fason står för form, engagemang och kreativitet.
Veckodag: Onsdag
Tid: 19:30-23:00
Lokal: Kyrkvägen 10
Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Kommande kursstarter

1 tillgänglig kursstart

15 maj, 2024

  • Kurs
  • Partille

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Kermik Workshop med tema - KRUKOR & VASER och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
SV Göteborgsregionen Sydost
Gamla Kronvägen 62 E
43333 Partille

Studieförbundet Vuxenskolan - Göteborgsregionen Sydost

SV - Göteborgsregionen Sydost erbjuder kreativa mötesplatser för kunskap och gemenskap. Vi vill ge alla som deltar i våra olika verksamheter en möjlighet att utmana sig själva. En chans att prova på. Ett tillfälle att träffa nya människor. Vare sig...

Läs mer och visa alla kurser med SV Göteborgsregionen Sydost

Highlights