Visa kurser.se som: Mobil

Höns i trädgården

SV Blekinge
Kursinformation
Karlshamn
9 timmar på 3 tillfällen
2020-03-10 18:00
850 SEK

Kursbeskrivning

Funderar du på att skaffa höns i din trädgård? Då är det här nybörjar kursen för dig! Målet med kursen är att du ska känna dig redo att skaffa din första flock höns.

Vi kommer att gå igenom raser foder hönshus och praktisk skötsel. Vid andra kurstillfället kommer vi också att göra ett studiebesök hos Tina på Sternö. Studiebesök är inplanerat den 19 mars.

Som kursmaterial har vi valt boken “Börja med höns i trädgården” som också kommer att fungera som en handbok då kursen är avslutad. Ingår i materialavgiften.

Kursledare är Anna Johansson med flera års erfarenhet av höns i trädgården som hobby. Anna assisteras av Tina Ivarsson nybliven hönsägare. Tillsammans driver de företaget Hönshuset AB.

Veckodag: Tisdag
Tid: 18:00-20:15
Ledare: Tina Ivarsson Anna Johansson
Lokal: Drottningg.84

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Höns i trädgården.

SV Blekinge

Studieförbundet Vuxenskolan i Blekinge

Studieförbundet Vuxenskolan i Blekinge

Studieförbundet Vuxenskolan i Blekinge erbjuder studiecirklar, kulturarrangemang och företagsutbildningar inom en mängd olika ämnen. Vi finns i Karlskrona, Ronneby, Karlshamn, Olofström och Sölvesborg med målet att nå och engagerar så många människor som möjligt med folkbildningsaktiviteter. För oss är alla...


Läs mer och visa alla kurser med SV Blekinge

Kontaktuppgifter till SV Blekinge

SV Blekinge

Kungsgatan 9
37230 RONNEBY

Tel: 0771-210 400
www.sv.se

Recensioner
Bli den första att recensera Höns i trädgården!