Visa kurser.se som: Mobil

COVID-19 - hur påverkas din kurs? Vi samlar artiklar kring coronaviruset och utbildning samt tips för dig som ska söka kurs. Läs mer här.

Lust, kraft och mod!

Vill du göra något roligt, utmanande och utvecklande på din fritid? Då är en kurs på Stockholms Improvisationstester något för dig.

På en kurs i improviserad teater får du lära dig att använda din fantasi, spontanitet, kreativitet och att samspela med andra medspelare. Här träffas människor med varierande bakgrund för att träna sig i improvisation, för att ha roligt, för att utvecklas eller både och. Vi erbjuder allt från kvällskurser en gång i veckan till intensiva helgkurser. Varje år lockas cirka 800 personer att gå kurs hos oss. Ta chansen att utveckla dig själv på ett kreativt, lekfullt och prestigelöst sätt.

Stockholms Improvisationsteater arbetar med åtta förmågor som vi menar ger människor möjlighet att improvisera. I kursverksamheten vill vi ge våra deltagare möjlighet att erövra, utveckla och förfina dessa förmågor. Alla har potential att erövra dessa.

De åtta förmågorna är:

* Fantasi
* Spontanitet
* Medspelarskap
* Kroppslighet
* Musikalitet
* Rumslighet
* Karaktärsgestaltning
* Berättande

Visa alla kurser med Stockholms Improvisationsteater

Hur påverkar COVID-19 denna arrangörs kurser?

Vi på kurser.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många kurser ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om en kurs påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Kurser

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du vill komma i kontakt med Stockholms Improvisationsteater och veta mer om deras kurser.

Kontaktuppgifter

Stockholms Improvisationsteater

Sigtunagatan 12, T-bana Odenplan/S:t Eriksplan
113 22 Stockholm

Tel: 08-306242
www.impro.a.se

Recensioner

Snittbetyg: 4,6

Baseras på 8 recensioner.

Hanna
(5)
Fick prova på att spela improviserat drama i olika genrer. Utmanande och roligt!
Christin
(5)
Jag har gått flera kurser på Stockholms improvisationsteater (Bas, Breddning och Fokus) och jag är lika nöjd med allihop! Ett fantastiskt sätt att lära sig mer om sig själv, öva på att släppa kontrollen, samspela med andra och samtidigt ha otroligt roligt! Kursledarna är väldigt proffsiga och gör så att alla deltagare känner sig sedda och får ut...
Visa hela
Anders Öhman
(5)
Jag hade sysslat med en hobby i 20 års tid och kände att det vore kul med något nytt. När jag då såg en prova på timme i impro så knep jag en tid. Det var som att komma in i en ny värld med människor som tillsammans sökte efter något nytt i livet. Sökte sedan till baskursen... Nu snart 4 år senare går jag en produktionskurs på samma teater oc...
Visa hela
Arrangörsrecensioner
(4,6)
Baseras på 8 recensioner.
Intresseanmälan

För att komma i kontakt med Stockholms Improvisationsteater och få mer information, fyll i följande uppgifter: