Förarbevis vattenskoter - Grupputbildning

Stångåutbildning, Rikstäckande
Pris
3 500 SEK inkl. moms
Pris
3 500 SEK inkl. moms
Få mer information om kursen 👍

Kursbeskrivning

Ta förarbeviset på plats hos dig med oss på Stångåutbildning

Från och med den 1 maj 2022 gäller krav om förarbevis för att framföra vattenskoter. Som godkända utbildningsanordnare av Transportstyrelsen erbjuder vi förarbevis i vattenskoter till marknadens bästa priser. Våra godkända sakkunniga instruktörer är pedagogiska och genomför utbildningen enligt gällande kursplan.

Är ni en grupp som vill ta förarbeviset och befinner er utanför våra utbildningsorter? Vi kommer till er och utbildar!

Ta vattenskoterkörkort hos dig! Vi erbjuder två upplägg för grupper som vill utbilda sig utanför Linköping. Första alternativet är att vi kommer med all vårt material och utbildar både momenten på plats, det teoretiska momentet, samt det praktiska momentet under en heldag i era lokaliteter. Det andra alternativet är att vi genomför det teoretiska momentet och examinationen digitalt, men har den praktiska övningen hos er. Oavsett upplägg kan vi ta med oss vattenskotrar till hela gruppen om så önskas.

Priset varierar på antal personer, vart i Sverige utbildningen ska hållas samt om ni tillhandahåller med vattenskotrar eller inte.

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Målgrupp

Inga förkunskaper krävs. Åldersgräns 15 år. Dispens från åldersgräns kan tillåtas vid särskilda tillfällen, se transportstyrelsen för mer information.

Kursledare

Rabi Khalaf

Erfaren vattenskoterförare med goda pedagogiska erfarenheter. Innehar förarbevis för fritidsbåt samt vattenskoter. Godkänd instruktör.

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Förarbevis vattenskoter - Grupputbildning och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.

Recensioner

Snittbetyg: 4,5

Baseras på 2 recensioner
Skriv en recension
5/5
Robban
21 maj 2023
Kanon utbildning

En mycket bra utbildning där jag lärde mig mycket och på ett bra sätt! Betonade viktiga saker som gör mig till en säker förare.

4/5
Frida Lindvall
19 maj 2023
Vattenskoterutbildning

En bra dag med mycket information. Hade hellre haft en heldag teori än att ha det pratiska momentet. Det blev lite stressat och gruppen som blev kvar i land hade kanske behövt a...

Visa hela
Stångåutbildning
Stånggatan
Linköping

Stångåutbildning är ett utbildningscenter som arbetar med fokus på kvalitet, prisvärdhet och sakkunnighet.

Företaget bakom Stångåutbildning ägs och drivs av unga entreprenörer som tror på kreativitet och arbetar passionerat med utbildningscentret. Vi värnar om högkvalitativa utbildningar med utbildningsledare som har lång pedagogisk erfarenhet. Stångåutbildning är exempelvis en av de första godkända utbildningsanordnarna för...

Läs mer och visa alla kurser med Stångåutbildning

Highlights