Förarbevis vattenskoter Kalmar

Längd
4 timmar
Pris
3 999 SEK
Nästa kurstillfälle
Löpande varje helg mellan Mars-November se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Längd
4 timmar
Pris
3 999 SEK
Nästa kurstillfälle
Löpande varje helg mellan Mars-November se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Vill du veta mer? 🤗

Kursbeskrivning

Kurslängden för en vattenskoterutbildning är 2 halvdagar, där den första dagen består av teoretisk undervisning på distans och hemifrån, medan den andra dagen är praktisk och genomförs på plats hos oss i Kalmar.

Den teoretiska delen av utbildningen genomför du hemma på distans innan du besöker oss på plats. När du bokat plats för din vattenskoterutbildning kommer du få en inloggning till teorin där du får ta del av kursmaterialet. I kursmaterialet finns frågor efter varje kapitel där du kan verifiera dina kunskaper inför det slutgiltiga provet.

Det teoretiska kursmaterialet för vår vattenskoterutbildning består av sjövägsregler, säkerhetsutrustning, hastighetsbegränsningar, grundläggande navigation, sjökort, riskbedömning med mera. Den andra dagen består av moment om vattenskoterns konstruktion, körteknik, manövrering med mera.

Dag två genomförs på plats och närvaro är obligatorisk. För dig som bokat utbildning för vattenskoter och ska genomföra de praktiska momenten gäller uppsamling vid den allmänna rampen i Ängö hamngata. Introduktionen av den teoretiska utbildningen för vattenskoter kommer bestå av att avläsa sjökort för aktuellt område som vi ska vistas i samt förhållningsregler och säkerhet när vi befinner oss på sjön. Därefter beger vi oss tillsammans till sjön och påbörjar de praktiska delarna av vattenskoterutbildningen.

Vid godkännande av kurs erhåller deltagaren ett utbildningsbevis för vattenskoter. Därefter återstår endast att beställa antingen ett digitalt. eller fysiskt förarbevis för vattenskoter.

Kursmaterial samt övrig utrustning ingår i priset när du bokar din vattenskoterutbildning hos oss. Det finns inget krav på att du behöver ta med en egen vattenskoter på utbildningen utan vi tillhandahåller vattenskotrar på utbildningen.

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Kommande kursstarter

1 tillgänglig kursstart

Löpande varje helg mellan Mars-November

  • Kurs
  • Kalmar

Målgrupp

Denna vattenskoterutbildning lämpar sig bäst för dig som kör vattenskoter. Vi har inga krav på erfarenhet eller förkunskaper, alla är välkomna. Åldersgräns 15 år.

Kursintyg

Csm vattenskoterutbildning är av transportstyrelsen godkända utbildningsanordnare och har samtliga licenser och certifieringar för anordnande av utbildning för vattenskoter. 

Kursledare

Vi har certifierade instruktörer med lång erfarenhet inom sjöfart. Instruktörerna har nautisk kompetens och besitter stor kunskap kring vattenskotrar.

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Förarbevis vattenskoter Kalmar och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
CSM vattenskoterutbildning
Bråviksvägen 55
60365 Norrköping

Vill du ta ditt körkort för vattenskoter? Då måste du enligt lag ha ett förarbevis för vattenskoter! Precis som när du tar körkort för bil, moped och motorcykel kräver vattenskoter enligt lag ett körkort som baseras på en teoretisk och...

Läs mer och visa alla kurser med CSM vattenskoterutbildning

Highlights