Förarbevis vattenskoter - Oskarshamn

Stångåutbildning, i Oskarshamn
Längd
1 dag
Pris
3 990 SEK inkl. moms
Längd
1 dag
Pris
3 990 SEK inkl. moms
Få mer information om kursen 👍

Kursbeskrivning

Ta förarbeviset med vår samarbetspartner Utbildningsstyrkan i Oskarshamn med omnejd

Från och med den 1 maj 2022 gäller krav om förarbevis för att framföra vattenskoter. Som godkända utbildningsanordnare av Transportstyrelsen erbjuder vi förarbevis i vattenskoter till marknadens bästa priser. Våra godkända sakkunniga instruktörer är pedagogiska och genomför utbildningen enligt gällande kursplan.

Utbildningarna i Oskarshamn med omnejd bedrivs av vår samarbetspartner Utbildningsstyrkan Norden, som även dem är godkända utbildningsanordnare. 

Vår utbildning är indelad i tre delar. Utbildningen består av en självledd teoridel där du läser om vattenskotern, följt av en lärarledd del på distans och avslutas med praktisk körning. Teoretisk examination och kurslitteratur finns online och åtkomst tillåts omgående efter bokat tillfälle.

Vid bokning ingår allt i priset såsom vattenskoter vid praktisk körning samt kurslitteratur.

Skulle du mot förmodan inte klara av den praktiska övningen eller examinationen på de teoretiska kunskapskraven erbjuder vi fri individuell hjälp tills nu visar att du kan framföra farkosten säkert, och erhålla förarbevis.

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Målgrupp

Inga förkunskaper krävs. Åldersgräns 15 år. Dispens från åldersgräns kan tillåtas vid särskilda tillfällen, se transportstyrelsen för mer information.

Kursintyg

Efter genomförd godkänd utbildning får du ett kursintyg som intygar att du har klarat utbildningen. Med detta kursintyg får du framföra vattenskoter i högst 1 månad, tills du får ditt förarbevis. 

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Förarbevis vattenskoter - Oskarshamn och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
Stångåutbildning
Stånggatan
Linköping

Stångåutbildning är ett utbildningscenter som arbetar med fokus på kvalitet, prisvärdhet och sakkunnighet.

Företaget bakom Stångåutbildning ägs och drivs av unga entreprenörer som tror på kreativitet och arbetar passionerat med utbildningscentret. Vi värnar om högkvalitativa utbildningar med utbildningsledare som har lång pedagogisk erfarenhet. Stångåutbildning är exempelvis en av de första godkända utbildningsanordnarna för...

Läs mer och visa alla kurser med Stångåutbildning

Highlights