Visa kurser.se som: Mobil
Skrivcafé AB

Gymmet för dig som skriver - Skrivarkurser varje onsdag


Många människor sitter hemma med fantastiska bokidéer men hittar inte tid för sitt skrivande. Därför skapade vi en plats med syfte att minska din skrivångest och hjälpa dig att skapa en skrivrutin. Vi håller skrivworkshops varje onsdag mellan 18.00-21.00 online. Vi är ett snällt community och alla är välkomna oavsett erfarenhet. 

 • Författarkvällar Interaktiva Skrivarkurser på distans med Sveriges författarelit. Teori, övningar, dedikerad skrivtid och valfri textdiskussion.

  149 kr

 • Skrivstugan Utveckla din bok och få dedikerad skrivtid samtidigt som du får bolla ditt skrivande med andra skribenter. Man kommer alltid ifrån passen med nytt material till sin bok, inspiration och skrivglöd.

  49 kr/månaden

 • Masterpaketet - Sveriges mest kompletta skrivkurs
  I den här skrivkursen får du alla verktyg du behöver för att förverkliga din dröm om att bli författare. Under ett år får du skrivövningar varje vecka och en skrivrutin med Skrivstugan och Författarkvällarna. Följer du programmet kommer du vid kursens slut att ha skrivit din egen bok och sitta med ett tryckt exemplar i handen. Din bok kommer vara tillgänglig för de flesta bokhandlare och bibliotek att ta in i sitt sortiment både i Sverige och internationellt. Den publiceras hos nätbokhandlare och kommer finnas till försäljning med ISBN-nummer på Amazon, Adlibris, Bokus och många fler.

  7999 kr
Visa alla kurser med Skrivcafé AB

Kurser

Kurs
Skrivarkurs Pris Ort Snittbetyg
Skrivarkurs - Med prisbelönta författare Från 149 SEK Distans
4,8 (75)
Skrivarkurs - Publicerad författare på ett år Från 7 999 SEK Distans
4,6 (7)
Skrivarkurs - Skrivstuga prenumeration Från 49 SEK Distans
5,0 (5)
Kreativt skrivande
Skrivarkurs - Inspelade workshops med kända författare Från 249 SEK Distans
4,9 (11)

Visa alla

Skrivcafé.se Facebook

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du vill komma i kontakt med Skrivcafé AB och veta mer om deras kurser.

Recensioner

Snittbetyg: 4,8

Baseras på 148 recensioner.

Helena W
Det var ett fantastiskt seminarium! Det var väl förberett med många nyttiga och inspirerande övningar då vi fick jobba med vårt skrivande tillsammas. Tove delade med sig av så många kloka ord och tänkvärda insikter - jag är så glad att jag anmälde mig! Jag har anammat dagligt flödesskrivande som en ny vana.
Annalena Andersson
En magisk kväll, Tove fick mig att förstå konsten av att gestalta på en nivå som jag tidigare inte upplevt. Hennes sätt att delge sina kunskaper i övningar fick min inre röst att vakna. Tove fick en pusselbit att falla på plats i mig och jag lyssnar/ser gärna mer av henne!
Anna
Kvällen med Tove var både stämningsfull, lärorik och inspirerande! Upplevde att hon som lärare hade en fantastiskt fin förmåga att inkludera alla deltagare och få oss att utvecklas både som grupp och individuellt. Lämnade skrivcafét med flera nya ingångar till mitt skrivande och en sådan varm känsla i bröstet som man kan få efter ett fint möte. ...
Visa hela
Arrangörsrecensioner
(4,8)
Baseras på 148 recensioner.
Intresseanmälan

För att komma i kontakt med Skrivcafé AB och få mer information, fyll i följande uppgifter: