Visa kurser.se som: Mobil

Recensioner av Skrivcafé AB

Snittbetyg: 4,8

Baseras på 145 recensioner.

Kristina Alsegård
Det här var en stund jag längtat efter, min längtan efter att skriva och få en kick i att komma igång. Det kändes som om mitt inre jublade. Kajsa är så inspirerande, hon delar av sitt kunnande och sin egen utveckling och mognad som människa. Jag har kommit igång och vill fortsätta, bli mer inspirerad få mer möten och skriva skriva skriva.
Eva Nordin Gottfridsson
Inspirerande kväll i sagans tecken - symbolism, arketyper och vitsen med att förenkla sina texter och sålla fram guldkornen som berör på djupet. Mycket spännande!
Bodil Berglund
Så tacksam för kvällen med Kajsa! Älskar att hon blandade skrivtips med livskunskap och psykologi. Så himla intressant att förstå sagornas betydelse och inse att magin finns överallt där vi ser den. Kvällen gav mycket inspiration för kreativt skrivande och lite mer öppna ögon för livet😅
Helena Eriksson
Jag uppskattade kvällen för att den var så annorlunda och gav helt andra vinklar på skrivandet och berättandet som form. En sagolik workshop med en sagolik författare! (mera sånt!)
Maria Linde
Var med på workshop med Kajsa Ingemarsson. Tyckte mycket om att det kändes personligt, och välorganiserat. Vi fick otroligt mycket gjort och jag lärde mig mycket om fritt skrivande. Företaget har jätte bra service med snabb återkoppling. Fem ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ för SkrivCafé från mig. 😊
Jessica Olsson
Tycker den var väldigt bra! Har länge gillat Jenny som författare och hennes böcker fångar en från första sidan. Som en bok ska vara. 🙂🙂
Bettina Axelsson
Detta var min första författarkväll och jag blev väldigt positivt överraskad! Hade väntat mig en föreläsning, men Jennys oerhört matnyttiga tips tillsammans med skrivövningarna gjorde så att jag verkligen gick igång. Mycket praktiska värdefulla tips och massor av inspiration! Dessutom trevligt att "träffa" övriga i den lilla diskussionsgruppen.
Linda Andersen
En väldigt givande kväll med många bra tips på egentligen små saker som gör stor skillnad för berättelsen.
Natalie Forslind
Riktigt inspirerande kväll med många bra tips och övningar. Rekommenderar verkligen att lyssna på författarkvällarna
Emma Eriksson
Jag ser alltid fram emot onsdagarna då det är dags för skrivstugan! Man lär sig alltid någonting nytt vare sig det är ifrån kursledaren Rebecka eller kursdeltagarna. Alla som är med är väldigt stöttande och delar gärna med sig av sina egna texter och ger tips och idéer på hur man kan förbättra sina egna texter. De övningar man får är roliga och ...
Visa hela
Gudrun
Fantastiskt inspirerande kväll med Kristina Sigunsdotter! Hon personifierar verkligen en sagoberättare!
Therése Johansson
En bra kurs med flera bra konkreta övningar som fick mig att utveckla mina karaktärer, miljöer med mera. Jag kan varmt rekommendera kursen.
Hugo Cederschiold
En av det bästa författarkvällarna hittills, vilket inte säger lite. Jens har en väldigt ödmjuk och sympatisk attityd och delar frikostigt med sig av sin erfarenhet. Gör det svåra enkelt med handfasta tips som är lätta att ta till sig. Allt från upplägg, planering, språk, bygge av värld för berättelser och skapande av karaktärer. Roligt och insp...
Visa hela
Natalie Forslind
Riktigt bra och inspirerande skriv workshop med Jens Lapidus. Fick med mig många bra tips på hur man skriver spännande bokmanus.
Helena
Karismatisk och inspirerande bjöd han på en kväll lika fartfylld som sina böcker.
Emma Pettersson
Jens delade med sig av bra och konkreta tips för att skriva spänning! Kvällen var givande, lättsam och inspirerande. Tre timmar bara flög iväg!
Pia Kaars
Spännande kväll som genast gav mig inspiration att återvända till min skrivhörna. Jens Lapidus gav oss bra tips och även texter som bra belyste det han pratade om. Tack för en trevlig och matnyttig kväll i denna mörka tid i Europa.
Pia Hankö
Delade tre timmar med 103 andra personer, klistrade framför dataskärmen för att lyssna på Jens Lapidus. Måste erkänna att spänningsroman med brott, mord, våld, etc, inte är min genre, men sättet som Jens berättade om hur han jobbade med sina texter gav så otroligt många tips om hur jag kunde gå tillväga i mitt skrivande. Detta var min första wor...
Visa hela
Barbro Björkfelt
Lapidus var närvarande och charmig, berättade öppet och generöst om sitt skrivande. Jag skrev upp många bra tips. Saknade fler systematiskt uppbyggda skrivuppgifter. Skelettet fanns där, men hade önskat mer kött på benen. Mina förväntningar på Skrivcafe gick i taket av min första kurs, med Kristina Sigunsdotter. Den var KANON. Jag låg på kök...
Visa hela
Therese Myhrberg
Så glad att jag valde att gå denna kurs. Jag hade aldrig kommit så långt i mitt skrivande annars.
Carina Å
Mycket nytänk för mig som har fokus på feelgood, vill ha den med svärta så det här var helt perfekt. Här fick jag många inputs och nya vinklar att ta mig an. HUR ska man hinna jobba med sitt "löne-jobb" nu när huvet är fullt med ideer...?
Anna Helldin
Många goda och konkreta råd. Helt plötsligt :-) förstod jag att idéer kan vara stora och små. Från detaljer i en mening till konceptet för en hel roman.
Hannah
Otroligt lärorik workshop. Så lärorikt att få höra hur Jens Lapidus tänker när han skriver, både gällande regler att förhålla sig till och att bryta dessa. Jag har fått många användbara råd :)
Annalena Andersson
En mycket givande och inspirerande kväll med Jens. En sak jag tar med mig är att jag egentligen inte tänkt på hur viktigt det är hur man använder det skrivande språket för att framhäva olika karaktärer, att sättet att skriva kan visa vilken karaktär man berättar om utan att man direkt skriver vem det är det just nu handlar om.
Linda Håkansson
Väldigt målande och inspirerande! Den bästa författarkvällen jag varit på hittills! Skrev så handen gjorde ont och skallen var mos!
Vill du inspireras?
Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få kurstips med spännande innehåll direkt i brevlådan.