Visa kurser.se som: Mobil

Recensioner av Skrivcafé AB

Snittbetyg: 4,8

Baseras på 83 recensioner.

Gudrun
Tack Anna Jansson för att du hjälper mig med en struktur för att skapa mina karaktärer! En mycket givande kurs och kväll! Stort TACK!
Gudrun
Stort TACK för en konstruktiv kväll!
Gun Renström
Tack Arne Dahl för en givande kväll! Du hade ett väl genomarbetat program, så att vi skulle få ut så mycket som möjligt av kursen. Jag hoppas att du kommer tillbaka till Skrivcafé.
Gudrun Mordlund
Trivdes. Givande. Krusiidullfritt. Respektfullt. Tack!
Emma Pettersson
En inspirerande, trivsam och givande föreläsning/kurs med Arne Dahl. Arne Dahl delade generöst med sig av kunskap och erfarenheter, och blandade givande skrivövningar med teori. Väl investerade kronor! Snabb support av arrangören när mitt ljud strulade. :)
Annette
Givande skrivövningar, till exempel inventering av mitt förråd och att möta mig själv i en annan tid. Det gav uppslag och perspektiv. Trevlig stämning och bra utbyte i mindre grupp.
Georg Drakos
Anna Sundström Lindmarks upplägg passade mig väldigt bra just nu. Kanske var det inte så nytt eftersom jag varit med på flera sittningar med likartat innehåll. Men Anna beskrev några grundläggande aspekter på självbiografiskt skrivande som landade väldigt väl och ledde till ett givande samtal i den lilla grupp där jag deltog. En av övningarna o...
Visa hela
Helen Magnusson
Mycket bra övningar. Bland annat var förrådsrensningen intressant och kanske lite skrämmande. Lätt att släppa på prestigen med Annas vägledning.
Richard Tegnér
Inget vidare. Ren korvstoppning med för mycket PowerPoint listor. Noll inlevelse inget djup. Jag gav upp efter halva tiden och kände mig befriad.
Eva Nordin Gottfridsson
Tyckte vi fick bra tips och massor av inspiration! Jag uppskattade att jag fick lite skjuts med att prova flödesskrivning utan att tänka för mycket och att testa olika grepp att ta sig an en inledning. Kul också att känna att man är i ett sammanhang med andra människor som brottas med liknande problem, och som delar med sig av konstruktiv kr...
Visa hela
Christina Svensson
Bra balans mellan föreläsning, övning och snack. Fick med mig många bra, konkreta tips. Det blir fler sessioner framöver.
Pia Hagman
Marita Brännvalls workshop var superkul och mycket inspirerande. Fem stjärnor till henne. Fick många fina tips som jag tar med mig. Bra upplägg på kvällen. Det här är ett sätt som verkligen passar mig. att skriva på tid. Då hinner jag inte börja redigera i texten och därigenom "tappa tråden", något som vanligtvis hänt mig varje gång jag försökt ...
Visa hela
Marie
Det var svårt att följa passet vid flertalet tillfällen, för oss som tittade i efterhand. Det var väldigt mycket som skrevs i chatten, vilket vi ju inte kunde se. Det var några spännande och givande övningar! Personligen hade jag önskat mer "föreläsning". Kanske har man blivit bortskämd av tidigare kurser på Skrivcafet.
Daniel Nüüd
Riktigt bra och konkret pass med användbar info.
Therese Johansson
En intensiv och härlig kväll med massor av matnyttig information, övningar och samtal. En givande kväll.
Ulrika N
Johan Carle gjorde det lätt att förstå skillnanden mellan att berätta och gestalta i text. Mycket bra övningar och direkt feed back från Johan på övningarna. Kan varmt rekommendera att lära sig mer om gestaltning med hjälp av Johan Carle.
Helen
Många bra övningar. Särskilt den där man fick gräva ned sig i mer och mer detaljer. Tipset om att först fulskriva och berätta för att sedan jobba med gestaltning var kvällens bästa.
Mirella
Mkt lärorikt o intressant.
Skrivcafé Kommentar:
Vi håller med! Tack så mycket Mirella. Hoppas vi ses snart igen.
Therese Johansson
Så jättebra, tre timmar flög förbi. Jag fick verkligen gnugga energiknölarna och tänka efter. Passar den som är lite mer van skrivare, då får man nog ut mest av det. Men alla har behållning av det. Det är verkligen något att bita. Jag ser så fram mot nästa tillfälle.
Skrivcafé Kommentar:
Tusen tack Therese! Vi ska hälsa det till Catrine. Vad roligt, då ses vi snart igen.
Helen
Bra tips om att jobba med kontrasten mellan yttre och inre lager. Och användning av fyra D.
Skrivcafé Kommentar:
Stort tack! Vi ska hälsa det till Catrine. Hoppas vi ses snart igen Helen.
Hugo
Ett intensivt pass med många bra tips på hur man skriver dialog. "Allt" var med på ett enkelt och konkret sätt..Dessutom gjorde vi flera nyttiga övningar, allt svårare efter hand.
Skrivcafé Kommentar:
Roligt att du gillade det! Vi håller helt med dig och hoppas vi kan få med Anna-Carin igen. Tack för att du delar med dig, det uppskattas stort.
Sissel Almgren
Bra energi och vägledning från Anna-Carin. Det vore dock kul med fler break-out-room-sessioner, kanske en i början och en i slutet. Tack för i kväll.
Skrivcafé Kommentar:
Tack för din feedback Sissel. Fler break-out rooms är noterat! Hoppas vi ses snart igen.
Sofia Bandelin Lundstein
Fantastiskt intressant och givande med spännande skrivuppgifter. Tack i massor!
Skrivcafé Kommentar:
Tack själv Sofia! Roligt att du deltog och vi hoppas få se dig igen snart.
Sofia Bandelin Lundstein
Fantastiskt intressant och givande med spännande skrivuppgifter. Tack i massor!
Natalie Forslind
Så bra pass om redigering. Speciellt delen om det första kapitlet inspirerade mig till att stryka hela mitt första kapitel och skriva om det.
Skrivcafé Kommentar:
Roligt att höra Natalie! Samma sak hände mig. Hoppas vi ses snart igen.
Vill du inspireras?
Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få kurstips med spännande innehåll direkt i brevlådan.