Visa kurser.se som: Mobil

Recensioner av Skrivcafé AB

Snittbetyg: 4,8

Baseras på 155 recensioner.

Barbro Björkfelt
Anna T
Med värme, känsla och humor tog Monika Fagerholm med oss på en skrivarresa i sex etapper, där slutmålet var en novell på en kväll. Det finaste var att få återupptäcka lusten till mitt skrivande. Eller med Monikas ord: Allt skapande handlar om rörelse, att expandera och spränga ramar. Tusen tack för en kväll full av regnblöta glassar, blå sånger,...
Visa hela
Ann-Cathrine Nilsson
Helt underbart skrivcafé med Monika Fagerholm. Hon delar med sig av en genial metod som ger skrivande en riktning och nyfikenhet. Kreativ och intuitiv gör det lustfyllt att skriv, den inre skrivpersonligheten kommer till uttryck på ett konstruktivt och glädjefullt sätt. Skrivandet blir faktiskt av och kommer i mål.
Tina Asplund
Tack för en otroligt givande föreläsning och workshop med Monika Fagerholm, så många handfasta tips för att komma förbi och inte stanna upp i det kreativa skapandet. Med inspiration och en ödmjukhet bjöd Monika på sina egna erfarenheter och gav mig en tro på min egen förmåga att skapa något bra.
Barbro Björkfelt
Helt superb pedagogisk helhet. Inget tjafs och löst snack, utan rakt på med övningarna som ledde oss in i strukturen och mot målet. Mellan skrivpassen gav Monika oss väl valda råd och visdomsord om skrivande. Så generöst att hon delar med sig hur hon själv gör när hon skriver sina romaner. Den här och Kristina Sigunsdotters kurs "barnbok på en k...
Visa hela
Lena Olofsson
Bild och ljud fungerade jättebra. Bra upplägg med korta skrivpass och Monikas kommentarer. Jag kände att jag kunde fokusera och skriva. Och blev bekräftad att min skrivprocess inte är så konstig. Tack.
Helena
Lina bjöd på en resa i skrivandets tecken, allt från skapandet av berättelsen och dess karaktärer till att avsluta med tips om cliffhangers - det som är så viktigt för att få läsaren att vilja bläddra vidare. En väldigt matnyttig kväll för alla som gillar att skriva!
Helena W
Det var ett fantastiskt seminarium! Det var väl förberett med många nyttiga och inspirerande övningar då vi fick jobba med vårt skrivande tillsammas. Tove delade med sig av så många kloka ord och tänkvärda insikter - jag är så glad att jag anmälde mig! Jag har anammat dagligt flödesskrivande som en ny vana.
Annalena Andersson
En magisk kväll, Tove fick mig att förstå konsten av att gestalta på en nivå som jag tidigare inte upplevt. Hennes sätt att delge sina kunskaper i övningar fick min inre röst att vakna. Tove fick en pusselbit att falla på plats i mig och jag lyssnar/ser gärna mer av henne!
Anna
Kvällen med Tove var både stämningsfull, lärorik och inspirerande! Upplevde att hon som lärare hade en fantastiskt fin förmåga att inkludera alla deltagare och få oss att utvecklas både som grupp och individuellt. Lämnade skrivcafét med flera nya ingångar till mitt skrivande och en sådan varm känsla i bröstet som man kan få efter ett fint möte. ...
Visa hela
Kristina Alsegård
Det här var en stund jag längtat efter, min längtan efter att skriva och få en kick i att komma igång. Det kändes som om mitt inre jublade. Kajsa är så inspirerande, hon delar av sitt kunnande och sin egen utveckling och mognad som människa. Jag har kommit igång och vill fortsätta, bli mer inspirerad få mer möten och skriva skriva skriva.
Eva Nordin Gottfridsson
Inspirerande kväll i sagans tecken - symbolism, arketyper och vitsen med att förenkla sina texter och sålla fram guldkornen som berör på djupet. Mycket spännande!
Bodil Berglund
Så tacksam för kvällen med Kajsa! Älskar att hon blandade skrivtips med livskunskap och psykologi. Så himla intressant att förstå sagornas betydelse och inse att magin finns överallt där vi ser den. Kvällen gav mycket inspiration för kreativt skrivande och lite mer öppna ögon för livet😅
Helena Eriksson
Jag uppskattade kvällen för att den var så annorlunda och gav helt andra vinklar på skrivandet och berättandet som form. En sagolik workshop med en sagolik författare! (mera sånt!)
Maria Linde
Var med på workshop med Kajsa Ingemarsson. Tyckte mycket om att det kändes personligt, och välorganiserat. Vi fick otroligt mycket gjort och jag lärde mig mycket om fritt skrivande. Företaget har jätte bra service med snabb återkoppling. Fem ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ för SkrivCafé från mig. 😊
Jessica Olsson
Tycker den var väldigt bra! Har länge gillat Jenny som författare och hennes böcker fångar en från första sidan. Som en bok ska vara. 🙂🙂
Bettina Axelsson
Detta var min första författarkväll och jag blev väldigt positivt överraskad! Hade väntat mig en föreläsning, men Jennys oerhört matnyttiga tips tillsammans med skrivövningarna gjorde så att jag verkligen gick igång. Mycket praktiska värdefulla tips och massor av inspiration! Dessutom trevligt att "träffa" övriga i den lilla diskussionsgruppen.
Linda Andersen
En väldigt givande kväll med många bra tips på egentligen små saker som gör stor skillnad för berättelsen.
Natalie Forslind
Riktigt inspirerande kväll med många bra tips och övningar. Rekommenderar verkligen att lyssna på författarkvällarna
Emma Eriksson
Jag ser alltid fram emot onsdagarna då det är dags för skrivstugan! Man lär sig alltid någonting nytt vare sig det är ifrån kursledaren Rebecka eller kursdeltagarna. Alla som är med är väldigt stöttande och delar gärna med sig av sina egna texter och ger tips och idéer på hur man kan förbättra sina egna texter. De övningar man får är roliga och ...
Visa hela
Gudrun
Fantastiskt inspirerande kväll med Kristina Sigunsdotter! Hon personifierar verkligen en sagoberättare!
Therése Johansson
En bra kurs med flera bra konkreta övningar som fick mig att utveckla mina karaktärer, miljöer med mera. Jag kan varmt rekommendera kursen.
Hugo Cederschiold
En av det bästa författarkvällarna hittills, vilket inte säger lite. Jens har en väldigt ödmjuk och sympatisk attityd och delar frikostigt med sig av sin erfarenhet. Gör det svåra enkelt med handfasta tips som är lätta att ta till sig. Allt från upplägg, planering, språk, bygge av värld för berättelser och skapande av karaktärer. Roligt och insp...
Visa hela
Natalie Forslind
Riktigt bra och inspirerande skriv workshop med Jens Lapidus. Fick med mig många bra tips på hur man skriver spännande bokmanus.
Helena
Karismatisk och inspirerande bjöd han på en kväll lika fartfylld som sina böcker.
Vill du inspireras?
Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få kurstips med spännande innehåll direkt i brevlådan.