Visa kurser.se som: Mobil

Recensioner av Skrivcafé AB

Snittbetyg: 4,8

Baseras på 44 recensioner.

Matilda
(5)
En jättebra och superinspirerande kursdag! Rekommenderar verkligen!!
Lisa Svensson
(5)
Hög kvalitet rakt igenom, riktigt bra! Rekommenderar denna kurs
Birgitta Berggren
(5)
Vilken jättebra kurs. Fantastisk. Fick sån bra inspiration och energi av den. Kan verkligen rekommendera dessa kurser och Skrivcafe.se
Cissi
(5)
Så mysigt och vilken trevlig atmosfär! Allt jag behövde var en kopp te och favoritblocket som så länge varit tomt. Helt plötsligt började sidorna fyllas, och jag vet inte vart det kom ifrån. De snabba övningarna och teknikerna som jag fick som tips under kursen gjorde att orden bara började rinna ur pennan. Utan prestationsångest eller krav blir...
Visa hela
Therese
(5)
Det var en jättebra kurs, välplanerad och rolig och inspirerande. Jag hade gärna gått den igen. Louise var lätt att lyssna på och hon hade planerat kursen väl med både givande information och gruppsamtal som inspirerade.
Skrivcafé Kommentar:
Hej Therese!

Tack så mycket för lovorden. Vi ska hälsa Louise din feeback :D Varmt välkommen på fler kvällar.
Josefine
(5)
Detta var precis vad jag behövde. Trevligt att få inspiration och hjälp av såväl författare som andra skribenter. Jag har precis börjat skriva och detta var en perfekt start. Tack!
Skrivcafé Kommentar:
Tack så mycket :D Roligt att din kväll var givande! Hoppas vi ses snart igen.
Sebbe
(5)
Jag har inte gått någon skrivkurs tidigare och valde en som låg bra till prismässigt. Denna kurs borde dock kosta mer för det var väldigt givande. Bra kursledare som verkar vara olika varje gång, bra innehåll och trevliga människor. Rekommenderas!
Skrivcafé Kommentar:
Tusen tack! Vi vill att alla ska ha möjlighet att delta på kvällarna, därav priset :D Hoppas vi ses igen.
Amelie
(5)
Jag öppnade mitt sinne flera underbara snäpp under kvällen och jag bär det med mig in i mitt skrivande. Mikael Berglund var mitt i prick. Som en skänk från ovan. Som att han sa det jag ville höra utan att jag visste om det. Stort tack!
Skrivcafé Kommentar:
Oj vad roligt Amelie :D Det kommer Mikael bli glad över att höra! Tack så mycket. Hoppas vi syns på fler skrivarkurser.
Ingela Arvidsson
(5)
Den här kursen är precis så bra som man själv gör det till! Sedan att det är en flock med likasinnade så blir det bra mycket enklare.
Agneta Lundström
(5)
Gillade Mina Widdings sätt att leda kursen. Hon både avdramatiserade själva skrivandet och bidrog till mod och begriplighet. En högtidsstund.
SM
(4)
Tack Mikael för att du lärde mig att karaktärerna kan leva sitt eget liv, och inte göra som jag vill. De trilskande hela kvällen, men istället för att bli blockerad och störa mig på det, så lät jag det vara. Att inte tvinga processen var ett väldigt gott råd. Det kommer jag ha med mig så länge jag skriver. Varmt tack!
Skrivcafé Kommentar:
Tack! Jag skickar vidare dina vänliga ord till Mikael :D Vi är glada att Mikael kunde vara med oss och hoppas på fler gånger!
Richard Tegnér
(5)
Författarkvällen med Mikael Berglund var en positiv upplevelse. Mikaels öppna och intuitiva förhållningssätt till sin egen skrivprocess såväl som till kvällen som helhet var bra och givande. Fler tankar väcktes om min egen skrivprocess.
Skrivcafé Kommentar:
Stort tack Richard! Vi ska hälsa vidare din härliga feedback till Mikael. Du är en energispridare på alla pass du är med på Hoppas vi ses på nästa skrivkväll :D
Carina Bergström
(5)
Det var en mycket trevlig och givande kväll. Det digitala formatet har sina för- och nackdelar, men på något vis så träffas man ju, man får idéer och pennan raspar mot pappret. Ämnet var väl valt och många intressanta frågeställningar lyftes. Som alltid så piggar mötena med de andra deltagarna upp. Tiden för dessa diskussioner känns alltid kort....
Skrivcafé Kommentar:
Wow tusen tack Carina! Det värmer verkligen. Vi är stolta att kunna bidra med denna typ av kurs och gör vårt bästa för att alla pass framgent ska hålla en lika hög standard :D
Hoppas vi ses igen!
Visa hela
Anette Tonndorf
(5)
Mycket nöjd. Kristina Sigynsdotyir var entusiasmerande och medryckande och jag hade stor glädje av kvällen
Skrivcafé Kommentar:
Tack Anette :D Roligt att höra! Kristina är verkligen en stjärna. Hoppas vi ses snart igen!
Georg Drakos
(3)
Jag hade inte så lätt för att komma igång under skrivövningarna. Men efteråt upptäckte jag att kvällen hade gett mig något. Kanske var det min ovana att skriva fiktion som höll mig tillbaka. Tycker nu att det är väldigt intressant att koppla samman det tidigare kursavsnittet om Röst och perspektiv med den här om att skapa närhet. Behöver reda ut...
Skrivcafé Kommentar:
Tack Georg! Kul att det var givande :D Vi är väldigt glada att du är med. Ställer alltid bra frågor och ger insikt i övningarna!
Visa hela
Sophie
(5)
En mycket givande kväll, då Karin Sigunsdotter kort, koncist, och mycket inspirerande mixade kunnig föreläsning med mängder av lärorika och roliga, korta skrivövningar. Hela tiden fick vi testa det hon pratade om. Ett jättebra upplägg!
Skrivcafé Kommentar:
Tusen tack Sophie! Vi håller helt med, hon är enormt duktig och lyckades fånga ens uppmärksamhet på ett fint sätt. Hoppas vi ses snart igen :D
Lena ME Olofsson
(4)
alltid svårt att starta med att skriva något nytt, bra att kunna återanvända och vidareutveckla text på temat.
Skrivcafé Kommentar:
Tack Lena! Vi ska tänka på hur vi kan förbättra upplägget i inledningen av passet :D Hoppas vi ses snart igen!
Pia Mariana Raattamaa Visén
(5)
Det var en både trevlig och innehållsrik kväll. Bra upplägg med skrivövingarna och gruppdiskussionerna med konkreta frågor som gav upphov till bra diskussioner. Men framförallt var det mycket näring för tanken i det Micke sa. Tack!
Skrivcafé Kommentar:
Tack så hjärtligt Pia! Dina ord värmer och vi ska vidarebefodra din feeback till Mikael :D Hoppas vi stöter på varandra i fler av våra skrivkurser!
Ingrid Danielsson
(5)
Författaren fick verkligen mycket viktigt sagt om närhetens betydelse för både läs- och skrivupplevelsen och om författande för honom själv och överhuvudtaget. Mycket inspirerande och värt tiden!
Skrivcafé Kommentar:
Stort tack Ingrid! Roligt att du fortsätter vara med och samtidigt bidrar med värdefulla insikter till andra deltagare :D
Hugo Cederschiold
(5)
Det fanns verkligen många och bra övningar att välja på plus lagom med tid för att ge textrespons. Man kunde testa allt från dikt, kort-kort novell, utveckla en karaktär och mycket annat. Nyttigt och kul.
Skrivcafé Kommentar:
Du är så bra Hugo! Tack för att du deltar och sprider din kunskap inom skrivande. Vi värdesätter din feedback högt!
Lena ME Olofsson
(4)
Bra upplägg och tempo med flera korta övningar
Skrivcafé Kommentar:
Tack Lena! Vi kan bara hålla med. Kristinas upplägg var roligt och annorlunda på ett väldigt bra sätt :D
Ulrika N
(5)
Kristina levererade långt över min förväntan. Anpassade skrivövningar till barnboksskrivande, pedagogiskt upplägg, mycket bra fakta samt inspiration från hennes egen författarresa. En mycket bra investering.
Skrivcafé Kommentar:
Roligt att höra Ulrika! Tack för att du delar din feedback :D Vi ska hälsa Kristina från dig och ser fram emot att hon är med igen! Ser fram emot nästa gång vi får skriva tillsammans.
Hugo
(5)
Bra med många olika skrivuppgifter som man kunde välja bland plus tid för att jobba med sitt eget projekt. Dessutom tid för diskussion med flera andra deltagare, vilket alltid är nyttigt.
Skrivcafé Kommentar:
Stort tack Hugo! Roligt att du gillar kvällarna och investerar din tid hos oss :D På återseende.
Ulrika N
(5)
Jag deltog i skrivstugan. Superbra för mig då jag fastnat med min text. Bra skrivövningar och jag fick feedback på mitt bokprojekt. Det var det jag behövde för att komma igång igen efter några veckors skrivuppehåll.
Skrivcafé Kommentar:
Det är detta Skrivcafé handlar om! Pusha varandra till att nå sina mål inom skrivande :D Tack för din feedback, det värmer verkligen! Du är grym!! Ses snart igen.
Kristina
(4)
Jag deltog på seminariet om berättarröst. Spännande att få fördjupning omkring valet av perspektiv med inspiration från litteraturvetenskapliga teorier och begrepp. Pedagogiskt och fint framförande. För min del hade kopplingen mellan våra övningar och de figurer som presenterades med olika varianter på perspektiv gärna fått förtydligas och ges m...
Skrivcafé Kommentar:
Tusen tack för att du delar med dig Kristina! Roligt att höra dina tankar. Vi tar med oss och delar din feedback med Maria för att kunna vara ännu bättre nästa gång :D Hoppas vi ses igen!
Visa hela
Vill du inspireras?
Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få kurstips med spännande innehåll direkt i brevlådan.