Prata med Unga

i Kristianstad (+ 1 orter)
Få mer information om kursarrangören👍

Prata med Unga

För dig som vill använda hjärnan i mötet med barn och ungdomar.

Är du en av dem som tror att den unga hjärnan är för komplex för att förstå? Eller har du redan förstått kraften av att bli hjärnstark men är osäker på vart du ska börja i mötet med barn och ungdomar? Då kan vi hjälpa dig!

Våra metoder baseras på snart två decenniers erfarenhet av att driva reflekterande och stärkande samtal med barn och ungdomar och våra utbildningar grundar sig på den senaste forskningen om den unga hjärnan. 

Vi erbjuder onlineutbildningar, behandling och handledning med fokus på den unga hjärnan och nervsystemet för dig som träffar barn, ungdomar och unga vuxna, privat eller i din yrkesroll.  

Tillsammans kan vi skapa bättre förutsättningar för dagens barn och ungdomar så att de inte bara mår bättre utan är motiverade att fortsätta utvecklas, har ett meningsfull socialt samspel med familj och vänner samt gör mer hälsosamma och genomtänkta val i livet.

Om föreläsaren

Tyko Granberger är behandlare, handledare och har coachat tusentals barn och unga och handlett och utbildat personal inom skola, vård och socialtjänst i snart tjugo år. 

Tyko har tidigare arbetat på Rädda Barnens Centrum för Barn och Unga i Kris. Han har även ingått i den svenska stödstyrkan, varit verksamhetschef på Fryshuset och lägerchef på föreningen Maskrosbarn. Tyko arbetar idag med behandlande verksamhet på uppdrag av Socialtjänsten. Han har lett över 40 samtalsgrupper för pojkar med fokus på neurovetenskap och emotionsmedvetenhet, samt genomfört över 300 workshops och utbildningar. 

Tyko har ett starkt intresse för kopplingen mellan hjärna, sinne och kontext och har en Master of Science (MSc) i Internationella Relationer och en examen i Psykologi samt studerar en Master of Emotion Psychology. Han har utvecklat flera prisbelönade metoder, såsom DIN BROR och Boys Emotional and Validation - BEAV,  tillsammans med Driton Rama.  

Tyko har ett starkt driv att hjälpa vuxna, såväl professionella, ideella och vårdnadshavare, att leda och stötta barn och unga för att snabbt skapa positiv förändring. 

Visa alla kurser med Prata med Unga

Kurser

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du vill komma i kontakt med Prata med Unga och veta mer om deras kurser.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.

Kontaktuppgifter

Prata med Unga


Recensioner

Snittbetyg: 5

Baseras på 38 recensioner
Skriv en recension
5/5
Kursdeltagare
14 nov 2019

Mycket bra föreläsning med nyttig information och bra metoder. Fint med mixen av gruppövningar/samtal. Föreläsaren upplevs som mycket kompetent och har en bra presentationstekni...

Visa hela
5/5
Kursdeltagare
14 nov 2019

Så intressant att det finns någon i det svenska samhället som har hunnit ikapp det vi arbetar med i vardagen och faktiskt kan diskutera detta och har verktyg som en bas i teorin.

5/5
Kursdeltagare
14 nov 2019

Mycket kompetent föreläsare – Bra Tyko.

Highlights