Inga recensioner än

Spanska lätt konversation B1

Längd
20 timmar
Pris
2 295 SEK
Nästa kurstillfälle
5 september, 2023 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Längd
20 timmar
Pris
2 295 SEK
Nästa kurstillfälle
5 september, 2023 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Vill du veta mer? 🤗

Info om Spanska lätt konversation B1

Spanien och Latinamerika har gjort sig kända för sin kultur inom dans, musik, sång, konst såväl som tjurfäktning, fester och parader. Passa på och lär dig det spanska språket för att kunna få ut så mycket som möjligt av den kulturella mångfalden. ¡Bienvenidos!

Innehåll
Vi pratar om filmer och böcker, om vanliga saker som vi gör under veckan, resor, om att träffar vänner, om mat mm. 
Fokus ligger på ordkunskap, att öka det aktiva ordförrådet och på att fortsätta utveckla språket muntligt. Även grammatik vid behov. Målet är att du ska kunna delta i samtal som kräver ett enkelt och direkt utbyte av information om välkända ämnen. Du får möta några vardagliga fraser där futurum med ändelser och presens konjunktiv ingår eftersom de är så vanliga i spanskan.   Upplägg Kursen omfattar 2x45 min per tillfälle, vi träffas 10 gånger.
Förkunskaper
- Du kan uppfatta huvudinnehållet i korta, tydliga och enkla budskap och meddelanden.
- Du börjar få grepp om språket och kan uttrycka dig ganska bra i vissa sammanhang.   Kursledare Roberto Munoz brinner för språk och delar med sig av sina ämneskunskaper på ett engagerande sätt. Han har många års erfarenhet som lärare och han håller kurser i spanska, allt från nybörjare till avancerad nivå. Han har jobbat som kursledare på Medborgarskolan i nästan 20 år och tycker att Medborgarskolan är en plats där man kan lära sig språk på ett roligt och lekfullt sätt. Robertos motto är: ”Att lära sig ett nytt språk är det bästa sättet att lära känna världen, ett fönster till en ny kultur.”   Det är något speciellt med våra kursledare...! Våra kursledare har i regel språket som sitt modersmål eller har en gedigen utbildning inom sitt språk. De flesta har pedagogisk utbildning och erfarenhet av undervisning.
Medborgarskolan erbjuder varje termin många givande utbildningar som underlättar ledarens pedagogiska arbete och stimulerar till personlig utveckling.

Testa dina kunskaper i spanska
Om du är osäker på vilken nivå du ska välja, kan du testa dina kunskaper på Medborgarskolan, Hagagatan 23, T- Odenplan.
Glöm inte ange vilken tid du vill komma eller ring för bokning 010-157 63 61. Du kan få rådgivning även online via Teams, WhatsApp och per telefon.
På vår hemsida kan du även göra testet i spanska. Följ länken nedan.
Språktest i spanska

Kursmaterial
Studiematerialet är enklare artiklar och en lättläst novell. Kreativa övningar i grammatik och lättare hemuppgifter.

Bra att veta
Alla kursstarter är preliminära. Du får en kallelse till kursen med definitivt startdatum ca 10 dagar före kursstart.
Vill du delbetala kursen? Skriv i meddelanderutan vid din anmälan att du önskar delbetala eller ring 010-157 63 61 så hjälper vi dig.
Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Spanska lätt konversation B1 och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.