Inga recensioner än

Spanska i normal takt termin 3 A1

Längd
20 timmar
Pris
2 295 SEK
Nästa kurstillfälle
4 september, 2023 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Längd
20 timmar
Pris
2 295 SEK
Nästa kurstillfälle
4 september, 2023 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Vill du veta mer? 🤗

Info om Spanska i normal takt termin 3 A1

I termin 3 lär du dig att klara av flera enkla vardagssituationer. Mycket muntliga övningar så att du snabbt blir bättre på att kommunicera på spanska. ¡Bienvenidos!

Innehåll
I termin 3 bygger vi vidare på de kunskaper som du fick under termin 2 eller om du har liknande kunskaper, ca 40 studietimmars studier i spanska. 
Du kommer att få större ordförråd och får lära dig mer om det spanska vardagslivet. Utgångspunkten är att du ska öva dig i att kommunicera.
Du lär dig nya ord (tex inom mat, kläder, mat och dryck) och fraser men också grammatik, tex berätta vad som har hänt, vad som kommer att hända och vad som håller på med att hända.

Upplägg
Kursen omfattar 2 x 45 min per tillfälle, vi träffas under 10 veckor.

Förkunskaper

  • Du kan förstå mycket enkla meningar, ställa och besvara enkla frågor, använda enkla fraser för att beskriva var du bor och människor du känner.
  • Du kan kan skriva korta, enkla meddelanden, t ex ett vykort med hälsningar.
KursledareRoberto Munoz brinner för språk och delar med sig av sina ämneskunskaper på ett engagerande sätt. Han har många års erfarenhet som lärare och håller kurser i spanska, allt från nybörjar till avancerad nivå.Roberto har jobbat som kursledare på Medborgarskolan i nästan 20 år och tycker att Medborgarskolan är en plats där man kan lära sig språk på ett roligt och lekfullt sätt.Robertos motto är: ”Att lära sig ett nytt språk är det bästa sättet att lära känna världen, ett fönster till en ny kultur.” Det är något speciellt med våra kursledare...!Våra kursledare har i regel språket som sitt modersmål eller har en gedigen utbildning inom sitt språk. De flesta har pedagogisk utbildning och erfarenhet av undervisning.
Medborgarskolan erbjuder varje termin många givande utbildningar som underlättar ledarens pedagogiska arbete och stimulerar till personlig utveckling.

Testa dina kunskaper i spanska
Om du är osäker på vilken nivå du ska välja, kan du testa dina kunskaper på Medborgarskolan, Hagagatan 23, T- Odenplan.
Du kan göra din anmälan på vår hemsida, www.medborgarskolan.se/stockholm. Glöm inte ange vilken tid du vill komma ellerring för bokning 010-157 63 61.Du kan få rådgivning även online via Teams eller per telefon.
På vår hemsida kan du även göra testet i spanska. Följ länken nedan.
Språktest i spanska

Kursmaterial
Vi använder textboken "Hola! Spanska för resan". Rabatt hos Bokus och Akademibokhandeln
Under den termin som du är deltagare hos Medborgarskolan får du 6 % rabatt på Bokus.com och 10 % på Akademibokhandeln.
Läs mer om hur du gör på Rabatt på kursmaterial

Bra att veta
Alla kursstarter är preliminära. Du får en kallelse till kursen med definitivt startdatum ca 10 dagar före kursstart.
Vill du delbetala kursen? Skriv i meddelanderutan vid din anmälan att du önskar delbetala eller ring 010-157 63 61 så hjälper vi dig.
Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Spanska i normal takt termin 3 A1 och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.