Visa kurser.se som: Mobil

Spanska för nybörjare i lugn takt med mycket repetition 65+

Medborgarskolan Stockholm
Kursinformation
Stockholm
20 timmar
2019-09-27 09:00
2 095 SEK

Info om Spanska för nybörjare i lugn takt med mycket repetition 65+

Spanska för nybörjare vänder sig till dig som aldrig läst språket tidigare. På kursen lär du dig ord, uttryck och fraser för att klara enkla vardagssituationer.

Våra kursledare är noga utvalda och antalet kursdeltagare i gruppen begränsat. Välkommen att under trivsamma former i en avspänd atmosfär bekanta dig med det spanska språket hos oss!
¡Bienvenidos!

InnehållEn kurs för dig som är nybörjare. Redan från början tränar vi på att muntligt använda vardagsspråk så mycket som möjligt. Du kommer även att få grundläggande kunskaper i läsförståelse, skrift och grammatik samt en bra start på ditt ordförråd. Vi tränar spanska i lugn takt med mycket repetitioner vid varje kurstillfällen.Du kommer bl a lära dig:
  • Hälsa och säga adjö
  • Berätta om dig själv
  • Räkneord
  • Handla i butik och på restaurang
  • Veckodagar, klocka och tid
Upplägg
Kursen omfattar 2 x 45 min per tillfälle, vi träffas under 10 veckor. Vecka 44, höstlovsveckan
Kursen är inställd den 1/11 pga höstlov. Vill du som är deltagare i en nybörjarkurs i spanska till hösten komma på en kostnadsfri repetitionskväll? Vi repeterar grammatiken och de kapitel som gruppen har gått igenom hittills. Bra för dig som har varit borta från kursen och vill ta igen lite förlorad kunskap.

Du anmäler dig på vår hemsida och kursens namn är Spanska för nybörjare - Recuperar - Catch up!. Ange dag och tid som du går kursen när du anmäler dig.

Förkunskaper
Inga förkunskaper i spanska behövs.

KursledareDet är något speciellt med våra kursledare...!
Våra kursledare har i regel språket som sitt modersmål eller har en gedigen utbildning inom sitt språk. De flesta har pedagogisk utbildning och erfarenhet av undervisning.
Medborgarskolan erbjuder varje termin många givande utbildningar som underlättar ledarens pedagogiska arbete och stimulerar till personlig utveckling.

Kursmaterial
Vi använder kursboken "Hola! Spanska för resan". Du kan även köpa "Hola - spanska för resan CD" med ljudmateral till kursboken. Ferdosi/Studium Bookshop, Karlavägen 4, Stockholm, 25% rabatt mot uppvisad kallelse. Boken finns även på Bilda förlag.
Rabatt hos Bokus och Akademibokhandeln
Under den termin som du är deltagare hos Medborgarskolan får du 6% rabatt på www.bokus.com och 10% på Akademibokhandeln.
Läs mer om hur du gör på Rabatt på kursmaterial.

Bra att veta
Alla kursstarter är preliminära. Du får en kallelse till kursen med definitivt startdatum ca 10 dagar före kursstart.
Vill du delbetala kursen? Skriv i meddelanderutan vid din anmälan att du önskar delbetala eller ring 010-157 63 61 så hjälper vi dig.

Medborgarskolan Stockholm

MBS kampanjbild 2018

Om Medborgarskolan Medborgarskolan – ett humanistiskt studieförbund som sätter viljan att lära först.Vi drivs av att skapa en högre mening, av att utveckla människors intressen till ny kunskap – genom hela livet. Vi gör vårt yttersta varje dag för att...


Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Stockholm

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Spanska för nybörjare i lugn takt med mycket repetition 65+.

Kontaktuppgifter till Medborgarskolan Stockholm

Medborgarskolan Stockholm

Hagagatan 23 A
11347 STOCKHOLM

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Spanska för nybörjare i lugn takt med mycket repetition 65+!

Arrangörsrecensioner
(4,1)
Baseras på 11 recensioner.
Läs recensioner