Visa kurser.se som: Mobil

Skapa hållbart med torkade blommor

Medborgarskolan Stockholm
Kursinformation
Stockholm
15 timmar
2021-09-02 18:00
3 595 SEK

Info om Skapa hållbart med torkade blommor

Till hösten finns en mängd snittblommor som är lika vackra färska som torkade. Lär dig skapa vackra konstverk, eller en hållbar bukett för längre njutning.

När sommaren är över erbjuds förstås inte lika många färska blommor från trädgården, men i blomsterbutiken finns fortfarande ett varierat utbud. Även om doften inte dröjer sig kvar, så är många snittblommor vackra att torka. Vi ser ståtliga pampasgräs som viktig styling detalj på många inredningsbilder! Det går att göra så mycket mer. Var kreativ och lär dig skapa vackra konstverk av torkade blommor och annat torkat material som håller mycket länge.  

Innehåll

Med hjälp av olika hantverkstekniker så gör vi blomsterarrangemang, kransar och väggdekorationer av torkade blommor, frökapslar, sädesslag med mera. Roligt, användbart och hållbart.

Välkommen tre tillfällen torsdagar 2/9, 9/9 och 16/9 kl 18-21.


Kursledare 
Jezzica Collin Otterström har två års heltidsutbildning både på Munkeröds och S:t Eriks floristutbildning. Jezzica innehar Gesällbrev sedan maj 2021. Hon har yrkesbevis (floracert) och har arbetat med blommor i över femton år. Hon har även assisterat Per Benjamin med blommorna till Nobelbanketten 2018 och har erfarenhet av att driva blomsterbutik. Jezzica har arbetat med Medborgarskolans floristutbildningar och kurser sedan våren 2013. Kika gärna på Jezzica instagram  @floristdiary

Förkunskaper
Kursen är öppen för alla intresserade.  

Utvecklingsmöjligheter 

Medborgarskolan erbjuder många olika trädgårds- och floristutbildningar och inspirationskurser på varierande tema och omfattning. Se medborgarskolan.se 

Bra att veta

Med tanke på rådande omständigheter, så att vi alla ska känna oss så trygga som möjligt har vi på Medborgarskolan sett över och ändrat vissa rutiner runt  bl a städ och storlekar på grupper mm.

Rabatt hos Bokus och Akademibokhandeln
Under den termin som du är deltagare hos Medborgarskolan får du 6 % rabatt på www.bokus.com och 10 % på Akademibokhandeln.

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Medborgarskolan Stockholm

Om Medborgarskolan Medborgarskolan – ett humanistiskt studieförbund som sätter viljan att lära först.Vi drivs av att skapa en högre mening, av att utveckla människors intressen till ny kunskap – genom hela livet. Vi gör vårt yttersta varje dag för att...


Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Stockholm

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Skapa hållbart med torkade blommor.

Kontaktuppgifter till Medborgarskolan Stockholm

Medborgarskolan Stockholm

Hagagatan 23 A
11347 STOCKHOLM

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Skapa hållbart med torkade blommor!

Arrangörsrecensioner
(4,1)
Baseras på 11 recensioner.
Läs recensioner