Visa kurser.se som: Mobil

Krukväxtskötsel för nybörjaren

Medborgarskolan Stockholm
Kursinformation
Stockholm
9 timmar
2021-09-23 18:00
1 395 SEK

Info om Krukväxtskötsel för nybörjaren

Välkommen till en kurs för dig som är passionerad nybörjare på krukväxter. Om allmän skötsel av våra inomhus krukväxter.

Skulle dina krukväxter kunna må lite bättre hemma hos dig? Välkommen till en kurs om skötsel av våra inomhus krukväxter.

Innehåll

Det viktigaste är förstås ljus, vatten, näring! Hur du placerar växten i rummet, står det ett varmt element i vägen, är det dunkelt och mörkt?

Vi pratar om hur man beskär, tar sticklingar, förökar och omplanterar sina krukväxter hemma. Men också om olika typer av skadeangrepp. Om dina växter plötsligt får konstiga fläckar, gula blad eller du hittar löss eller exv trips. Olika symptom kräver olika behandling. Kom och få goda råd så dina gröna vänner frodas igen.

Välkommen tre tillfällen varannan torsdag 23/9, 7/10 och 21/10 kl 18-20.15

Kursledare 
Jezzica Collin Otterström har två års heltidsutbildning både på Munkeröds och S:t Eriks floristutbildning. Jezzica innehar Gesällbrev sedan maj 2021. Hon har yrkesbevis (floracert) och har arbetat med blommor i över femton år. Hon har även assisterat Per Benjamin med blommorna till Nobelbanketten 2018 och har erfarenhet av att driva blomsterbutik. Jezzica har arbetat med Medborgarskolans floristutbildningar och kurser sedan våren 2013. Kika gärna på Jezzica instagram  @floristdiary

Förkunskaper
Kursen är öppen för alla trädgårdsentusiaster, men vänder sig särskild till nybörjaren.


Utvecklingsmöjligheter
Vill du gå vidare erbjuder Medborgarskolan olika Floristutbildningar, grund, fortsättning, med miljöfokus i olika omfattning. Du kan också välja fler korta inspirationskurser runt blommor och trädgård. Se vår hemsida medborgarskolan.se

Bra att veta

Med tanke på rådande omständigheter, så att vi alla ska känna oss så trygga som möjligt har vi på Medborgarskolan sett över och ändrat vissa rutiner runt  bl a städ och storlekar på grupper mm.  

Rabatt hos Bokus och Akademibokhandeln
Under den termin som du är deltagare hos Medborgarskolan får du 6 % rabatt på www.bokus.com och 10 % på Akademibokhandeln.

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Medborgarskolan Stockholm

Om Medborgarskolan Medborgarskolan – ett humanistiskt studieförbund som sätter viljan att lära först.Vi drivs av att skapa en högre mening, av att utveckla människors intressen till ny kunskap – genom hela livet. Vi gör vårt yttersta varje dag för att...


Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Stockholm

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Krukväxtskötsel för nybörjaren.

Kontaktuppgifter till Medborgarskolan Stockholm

Medborgarskolan Stockholm

Hagagatan 23 A
11347 STOCKHOLM

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Krukväxtskötsel för nybörjaren!

Arrangörsrecensioner
(4,1)
Baseras på 11 recensioner.
Läs recensioner