Visa kurser.se som: Mobil

Informationsmöte med smakprover för Raw foodkock, Vegankock, Kostrådgivare och Hälsokock

Medborgarskolan Stockholm
Kursinformation
Stockholm
1 timme
2019-08-22 16:30
0 SEK

Info om Informationsmöte med smakprover för Raw foodkock, Vegankock, Kostrådgivare och Hälsokock

Bli inspirerad till en ny, mer hälsosam framtid., både privat och på jobbet!

Kom och träffa vår erfarna kursledare Ulrika Hoffer och medarbetare på Medborgarskolan, få svar på dina frågor om skolan, red ut begrepp och få information om innehållet i utbildningarna och möjligheter till arbete! Vi bjuder på några typiska goda smaker som kanske inspirerar!

Innehåll

Grunderna inom raw food, som ger dig möjlighet att arbeta i eller driva café och/eller restaurang, får du på vår raw foodkockutbildning.

Kunders önskemål om alternativa koster gör att du behöver ligga i framkant och spetsutbilda dig! Att kunna erbjuda goda, näringsrika och allergivänliga raw foodalternativ vill varje konferensanläggning! 

Kostrådgivningsutbildningen

är för dig som vill fördjupa din förståelse för hur kost och hälsa hänger ihop. Hur kroppen fungerar, maten bryts ner och näringsämnen utvinns. Du arbetar redan idag med hälsofrågor, kanske som coach, friskvårdsansvarig eller personlig tränare och vill lära dig mer om maten. En teoretisk utbildning!

Att professionellt arbeta med hälsosam mat, exempelvis som kostrådgivare, hälsokonsult, driva café eller restaurang, förbereds du inför på hälsokockutbildningen.

Eller ligger ditt fokus på vegansk mat? Det vill säga mat som helt och hållet baseras på råvaror från växtriket, blir allt mer utbrett. Fler och fler restauranger profilerar sig som helt eller delvis växtbaserade, såväl enklare caféer som ambitiösa fine diningrestauranger. Då väljer du vegankockutbildningen.

Kursledare
Ulrika Hoffer är kostrådgivare och varm förespråkare för en kost fri från gluten, mjölk och socker. Hon har specialiserat sig på matens inverkan på hjärnan, hur det vi äter påverkar vårt humör och energi - och tvärtom: hur energi och humör påverkar våra matval och ätmönster. Hon är dessutom holistisk livsstilscoach och certifierad i Stahre-metoden, ett KBT-program för att bryta med känslomässigt ätande. Ulrika är författare till boken Råsmart Familj, korad till "Årets måltidslitteratur", kategori hälsa 2011. I april 2014 gav Ulrika ut boken "Smarta sötsaker" som nu är översatt till fem språk. Hon har även gett ut böckerna "Good mood food" 2015 ,"Ärlig mat" 2016, och "Supersnacks" 2017. Läs gärna mer här: www.ulrikahoffer.se

Anmälan
Informationsmötet är kostnadsfritt, men anmälan är bindande så vi kan planera inköpen för våra möten.
Om du får förhinder är vi tacksamma om du avbokar dig senast 20/8 så någon annan kan överta din plats.

Välkommen

Medborgarskolan Stockholm

MBS kampanjbild 2018

Om Medborgarskolan Medborgarskolan – ett humanistiskt studieförbund som sätter viljan att lära först.Vi drivs av att skapa en högre mening, av att utveckla människors intressen till ny kunskap – genom hela livet. Vi gör vårt yttersta varje dag för att...


Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Stockholm

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Informationsmöte med smakprover för Raw foodkock, Vegankock, Kostrådgivare och Hälsokock.

Kontaktuppgifter till Medborgarskolan Stockholm

Medborgarskolan Stockholm

Hagagatan 23 A
11347 STOCKHOLM

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Informationsmöte med smakprover för Raw foodkock, Vegankock, Kostrådgivare och Hälsokock!

Arrangörsrecensioner
(4,1)
Baseras på 11 recensioner.
Läs recensioner