Visa kurser.se som: Mobil

Hundar som skäller

Medborgarskolan Stockholm
Kursinformation
Stockholm
5 timmar
2022-10-13 18:00
1 395 SEK

Info om Hundar som skäller

Lär dig träna din hund att skälla mindre på andra hundar, och få bättre förståelse för hundens beteende och kommunikation

Att hundar skäller kan bero på olika saker; hunden kan ha haft en dålig erfarenhet som gör den rädd, den kanske känner sig trängd, vaktar sitt revir eller så vill den bara göra en annan hund uppmärksam på att den är där. Både arv och miljö påverkar hur hunden reagerar i olika situationer. På den här hundkursen får du lära dig att förstå och hantera att hunden skäller.

Innehåll

Du får veta mer om relationen mellan hund och människa, motivation, olika orsaker till att hunden skäller samt hur man kan träna för att få hunden att skälla mindre. Du får praktiska tips på hur du kan öva med just din hund. Som kursdeltagare så har du möjlighet att själv påverka kursen så är det något du vill att vi tar upp så är det bara att säga till.

Upplägg

Första tillfället med teori sker utan hund på Hagagatan 23A.

Den praktiska delen av kursen är i små grupper på max 4 hundar per grupp. Alla hundar är olika så träningen kommer anpassas efter varje hund. Inlärningen under kursen bygger på positiv förstärkning, dvs man belönar fram rätt beteende.

Plats för den praktiska delen av kursen är utanför hundrastgårdarna i Rålambshovsparken på Kungsholmen.

Kursdatum: teori 13/10 kl. 18:00-19:30, därefter praktik i park 30/10 och 6/11 kl 11:00-12:00

Ledare

Elin Sjödin har hållit hundkurser under flera år. Hon är utbildad allmänlydnadsinstuktör på Svenska Brukshundklubben och har studerat på Sveriges Lantbruksuniversitet där hon bland annat har läst Hund: avel, utfodring och hälsa. Hon har även läst Hundens beteendebiologi på Linköpings universitet.

Utvecklingsmöjligheter

För dig som vill gå vidare med hundkunskaper erbjuder vi på Medborgarskolan flera olika hundkurser - håll utkik på hemsidan!

Rabatter

Under den termin som du är deltagare hos Medborgarskolan får du 6% rabatt på Bokus och 10% på Akademibokhandeln. Läs mer här.

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Medborgarskolan Stockholm

Om Medborgarskolan Medborgarskolan – ett humanistiskt studieförbund som sätter viljan att lära först.Vi drivs av att skapa en högre mening, av att utveckla människors intressen till ny kunskap – genom hela livet. Vi gör vårt yttersta varje dag för att...


Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Stockholm

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Hundar som skäller.

Kontaktuppgifter till Medborgarskolan Stockholm

Medborgarskolan Stockholm

Hagagatan 23 A
11347 STOCKHOLM


Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Hundar som skäller!

Arrangörsrecensioner
(3,9)
Baseras på 12 recensioner.
Läs recensioner